Komentáře ke článku

Vyhodnocení tipovačky

Tipovačka pro sezonu 2023/24 je za námi a přinesla mnoho vzrušujících momentů. Vítězové si odnášejí nejen slávu, ale i hodnotné ceny. Přečtěte si podrobné shrnutí a zjistěte, jak se vaše tipy umístily v konkurenci.

449 komentářů

  • avatar
    Carfo, 27.5.2024 15:58

    vďaka Drusikovi za obrazok tabulky :d

    • avatar
      Drusik, 27.5.2024 16:23

      Kurva sorry, zítra bude update

      • avatar
        Carfo, 27.5.2024 16:40

        to uz je jedno :d

        • avatar
          Carfo, 27.5.2024 16:50

          dakujem za help

  • lampard, 27.5.2024 16:35

    čo je toto za fortunu do píči

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 27.5.2024 16:37

    Nixen u krbu?
    https://www.instagram.com/…C5vfEq_NuL6/?…

  • avatar
    Harley, 27.5.2024 16:41

    Škoda, moc sem jel taktiku na dementa Džeksona.

  • avatar
    Ravn_1349 #KSmíchu4Ever, 27.5.2024 16:47

    Konečně jsem slavný. Svou výhru prosím poslat na konto Romea.cz (nebo na údržbu našeho webu). Bych si za to koupil akorát nějaký to pivo zasraný. (y)

          • avatar
            Yorke, 27.5.2024 19:20

            pepkova první sezona

            Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts

            3 Manchester City 38 23 9 6 80 39 +41 78

          • avatar
            Helloitsme#DikyBoehlyZaZruseniChelsea, 27.5.2024 23:20

            Tak samozřejmě z nadsázkou řečeno ovšem. Toho sem tam možná i zmínil omylem… Ale snad chápete pointu

      • avatar
        Dacan, 27.5.2024 19:19

        Taky si myslím, že si zasloužil sezónu, to bezpochyby.

  • avatar
    Vajbi, 27.5.2024 18:33

    Takže United, pokud eth půjde, přivede zřejmě tuchel / Pochettino / Potter?

    • avatar
      il Martello, 27.5.2024 18:41

      Tipuju Tuchela.

      • avatar
        tonyvee, 27.5.2024 18:47

        Toho bych jim pral, ten tam vyteče. Můj tip je poch, ty slepice ho nenávratně poškodili.

        • avatar
          Harley, 27.5.2024 18:56

          Nebo jim vyhraje EL.

          • avatar
            tonyvee, 27.5.2024 19:09

            Záleží jestli pochopí kdy vysadit.

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 27.5.2024 19:04

      Tipuji je na jinou cestu, než my. Takže Tuchel nebo Poch

      • avatar
        afloat, 27.5.2024 19:39

        1986

            • avatar
              ČeLzý@ConteHater, 27.5.2024 21:45

              Tento champ s tímom čo rok predtým zostúpil vyhral.
              Potter skončil desiaty s tímom čo rok predtým zostúpil.
              Progres

      • avatar
        Jimmy#agenttoxicwaste, 27.5.2024 20:49

        “Vyhodili kvůli němu TOP4 trenéra co nás kdy trénoval…”

        ?

            • avatar
              Vajbi, 27.5.2024 22:05

              Tak se když tak prodá za profit a nebo bude dobrej. To je asi ok.

  • lampard, 27.5.2024 21:22

    dufam ze nech sem pride hoci kto tak bude ciel postup do LM, inak okamzite vyhadzov !

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 27.5.2024 21:31

      Tak to snad nedají 5letou smlouvu

  • avatar
    BLues., 27.5.2024 21:38

    https://x.com/…363885150667?…

    Potteeeeer

  • avatar
    BLues., 27.5.2024 21:47

    S dobrým posílením kádru musíme být konkurenceschopní ať už nás bude trénovat kdokoliv.

    • avatar
      Vajbi, 27.5.2024 21:52

      Snad se hned nezrakvi ti, kteří byli zdraví.

  • avatar
    agent47, 27.5.2024 21:57

    Carfo nabuducu sezonu: „Staci len zacat. Nikdy to nebolo jednoduchsie.“

  • avatar
    Dacan, 27.5.2024 22:03

    Chelsea were turned down by Kieran McKenna.

    (@JacobSteinberg) #CFC

    • avatar
      Dacan, 27.5.2024 22:03

      Píčovina

    • avatar
      il Martello, 27.5.2024 22:36

      Hlavní je, že mu naše vedení zavolalo a řeklo mu, že jsme dali přednost někomu jinému.

      ⇒ Steinberg dement

  • avatar
    Dacan, 27.5.2024 22:13

    Cristiano Ronaldo breaks the Saudi League record for goals in one single season, making it 35 goals after tonight’s brace.

    35 goals, 11 assists in 31 games.

    Previous record was 34 goals in 2018/2019 by Hamdallah.

    Prostě goat, ani jsem nedoufal, že rekord Hamdallaha ještě někdo překoná.

    • avatar
      devaster ⚽, 27.5.2024 22:16

      Pessi could never

      • avatar
        bles, 27.5.2024 22:18

        Je to tak, v MSL má veľa Carlos Vela, konkrétně 34. A Messi se ani nepřiblížil debilko.

        • avatar
          Vajbi, 27.5.2024 22:33

          Vela > Messi

          • avatar
            bles, 27.5.2024 23:34

            Čo je veľa, to je málo.

  • avatar
    Vajbi, 27.5.2024 22:37

    Before joining Leicester, Maresca watched every single game of Leicester’s re­legation season, sometimes more than once, so he could see for himself what he was working with. (@RobTannerLCFC @TheAthletic) #CFC
    Kámo good luck až budeš sledovat náš podzim.

    • avatar
      agent47, 27.5.2024 22:53

      Uz len chyba, ako je takticky na inej urovni, vie pracovat s mladymi, presne sedi k nam jeho styl, ma top trenerske metody ako z inej galaxie a bude to kompletny balicek naseho dalsieho idealneho trenera.

      • avatar
        Hood, 27.5.2024 22:54

        Ne asi. Som zvedavy kde budeme v tabulke aspon po 10 kolach :d

    • avatar
      bles, 27.5.2024 23:35

      bla bla bla bla jak když realjere házel odkazy, co všechno tušl dělá před zápasy za analýzy a rozbory a piču z toho

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 00:35

      Tak snáď príde aj top top Vardy

  • avatar
    ČeLzý@ConteHater, 27.5.2024 23:31

    Budeme vraj busy na trhu a príde brankár stopér 1 až dvaja útočník a možno krídlo
    Ten ľavý bek ma desí, že nepríde ale

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 27.5.2024 23:39

      útočník na co 2?

      • avatar
        ČeLzý@ConteHater, 27.5.2024 23:44

        Stopér 1 až dvaja

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 07:36

      To se sál Romano přede 14 dny :d

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 07:36

        Psal

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 00:15

    Lisan al Gaib

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 00:19

      Zendaya zahanbena :d ale nedivím se, vůbec jí to neslušelo, bloncka oproti ní tam kunda :d

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 07:36

        Souhlas.

    • avatar
      Nepoviem, 28.5.2024 08:20

      Co to meles kurva?

      • avatar
        Nepoviem, 28.5.2024 08:21

        Aa jo Doom 2

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 09:17

    Enzo Maresca is known as someone keen to have a goalkeeper who can act as a playmaker by placing the ball wherever it is needed, much like Ederson at City.
    [@kierangill_DM]
    :d

    • avatar
      Golista33, 28.5.2024 09:33

      Aspoň nepřijde tam mr*ka z Arsenalu

    • avatar
      Hubas, 28.5.2024 09:36

      Tak to je Sánchez i Petrovič RIP.

  • avatar
    Thomasson, 28.5.2024 09:26

    https://www.fotbalportal.cz/…etluje-proc/ To je ono..

      • avatar
        Thomasson, 28.5.2024 09:31

        Cože? Co to meleš? Nebuď prosím Tě i ty piča.. myslím že umíš číst..

        • avatar
          Sharp 03, 28.5.2024 09:48

          Ataky na redaktora? To se ty tresta banem

    • avatar
      bles, 28.5.2024 09:56

      Kámo ale vždyť my víme a teď jen čekáme, jak to nakonec bude.

      • avatar
        bles, 28.5.2024 10:07

        A Vajbi z toho dokonce udělal před třemi měsíci článek, wow.

        • avatar
          agent47, 28.5.2024 10:10

          takze este je tam na fotbalportale aj plagiator…

        • avatar
          Vajbi, 28.5.2024 10:11

          no to teda čumím (y)

          • avatar
            bles, 28.5.2024 10:13

            Proč děláš článek z jedné věty, kterou utrousil debilko Law? Nestydíš se?

            • avatar
              Vajbi, 28.5.2024 10:17

              Debilko Law to opsal ode mně, akorát nečte články, tak si vybral random jednu větu.

  • avatar
    bles, 28.5.2024 10:09

    https://x.com/…071239131467

    kopec trénuje?

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 10:18

      skvělý tip na překlad :d

    • avatar
      Sharp 03, 28.5.2024 10:22

      Fuckin cunt je od kdy racism ty voe? Ta Anglie je solidne v hajzlu.

      • avatar
        Pjotr, 28.5.2024 10:26

        No ono to není úplně cunt, že jo :d

      • avatar
        agent47, 28.5.2024 10:30

        c**n je cunt?

        • avatar
          Sharp 03, 28.5.2024 10:56

          Ok. Prehledl jsem :d

      • avatar
        kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 11:27

        offensive —used as an insulting and contemptuous term for a black person.

        ripísek

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 10:38

      kde je n word?

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 11:33

      kámo si děláš prdel, ale takový srdcaři který to tmelí, je to co bysme teď nejvíc potřebovali. Někdo kdo by ty posrané mopy na hajzly srovnal do latě, urval by jim ty jejich copánkis z těch palic a nutil je trénovat místo chodit po kadeřnictví.

  • avatar
    Sharp 03, 28.5.2024 10:23

    Jinak se na Marescu i tesim. Hype Potter 2, ale situace je ted u nas jina a ze zacatku to bude asi pain, ale muze si to sednout. Kdyz vydrzi sezonu, tak to bude dobry zaklad.

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 10:43

      zase od 0, nové metody, myšlenky fotbalu, noví koníci trenéra, další prohry a boje o střed, další trust process and boys gave everysink, další kriplení :d ….

      • avatar
        Sharp 03, 28.5.2024 11:00

        Tak muze i nemusi to byt uplne zoufalstvi. Hraci uz jsou na sebe zvykli a otazka, kdo se privede a kdo odejde. Spis je otazka, jestli hrava vysoky presink jak Zlocinec a tim padem ma uziveni Conor nebo se proda.

        • avatar
          eLpReZiDente, 28.5.2024 11:02

          Vedenie povie Marekovi, že sa Conor nehodí do jeho systému, tak ho predajú

      • avatar
        FlyingWhale, 28.5.2024 11:06

        Casadei new syn

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 11:37

      Kdyz vydrzi sezonu, tak to bude dobry zaklad.

      Docela zásadní podmínka. Ze začátku to bude trust the process, copánky gave everything, bla bla, a jestli budeme hrát zase o 10. místo, tak prostě poletí. Potter 2.0

  • avatar
    BLues., 28.5.2024 11:34

    Gdě je Zerbi?

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 11:34

      večer offiko ❤️

      • avatar
        BLues., 28.5.2024 11:35

        Ofiko v hovnech

  • avatar
    bles, 28.5.2024 11:38

    Djordje Petrovic has been included in Serbia’s final squad for #EURO2024!

    ÍZZZY

    • avatar
      bles, 28.5.2024 11:39

      Rajkovic má problém.

      • avatar
        Left Ventricle Outflow Tract, 28.5.2024 19:01

        To určitě nemá. Rajkovič je nejlepší gólman na světě. Kde vůbec chytá ten Petrovic, aby si na něj troufal

    • avatar
      Crymes, 28.5.2024 11:53

      Avg. term as coach : 0.72 Years
      To k nám pasuje naprosto přesně. Smlouva na pět let naprosto skvělá.

      • avatar
        Sharp 03, 28.5.2024 11:49

        Tak kámo studoval každý náš zápas minimálně 2×. Ten ví jak hraje i debilko Washington a další no name. Trust the process!!!!

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 11:51

        Hele, tohle mi jako úplně hloupost nepřijde, když vedl nějaké pohovory, asi ho zajimalo jakej bude tým atp…

        • avatar
          agent47, 28.5.2024 12:30

          vedl je s fabriziom romanom

          • avatar
            agent47, 28.5.2024 12:31

            a ked nie, tak mu bely volal hned po rozhovore

            • avatar
              devaster ⚽, 28.5.2024 17:14

              Fabrizio tam bol schovaný za zavesom

    • avatar
      Sharp 03, 28.5.2024 11:48

      :( Big plan a v létě mu ho prodají :d

    • avatar
      BLues., 28.5.2024 11:49

      Eghbali: Nien

      • avatar
        bles, 28.5.2024 11:53

        Podle internetu je Eghbali big fan Zerbiho, tak gdě Zerbi?

  • avatar
    BLues., 28.5.2024 11:51

    Senior Chelsea figures believe the new head coach will be the final piece of the jigsaw to fit into the new modern structure they have built at the club. [sky] #cfc

    Konečně zase poslední díl skládačky.

    • avatar
      Nepoviem, 28.5.2024 12:02

      Ak sa dobre pamatam, tak posledny diel skladacky je Lukaku ne?

      • avatar
        BLues., 28.5.2024 12:04

        Ano a tohle je další poslední díl skládačky.

        • avatar
          eLpReZiDente, 28.5.2024 12:29

          A koľko je tých skladačiek

          • avatar
            FlyingWhale, 28.5.2024 12:32

            Skládačka je evidentně rozjebaná někde po pokoji, a každej díl co najdeš je konečně ten poslední

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 12:40

    Incoming coach Enzo Maresca will be given time and patience as long as he produces a „base-level performance“ and does not „rock the boat“ too much with the club's hierarchy. (@NizaarKinse­lla@BBCSport) #CFC
    :d :d :d :d :d

  • avatar
    #Passive Jožo, 28.5.2024 12:43

    Riadne to tu ide dole vodou..

    • avatar
      agent47, 28.5.2024 12:45

      to preto lebo si malo aktivny, musis nastolit naspat uroven

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 12:47

      https://www.instagram.com/p/C7bRFGJvXjQ/?…

      • avatar
        bles, 28.5.2024 12:49

        teď si to zachránil

        • avatar
          Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 12:50

          takový ten “huh” výraz, protože na to nemám co říct :d

          • avatar
            agent47, 28.5.2024 12:52

            ked nemas co povedat, tak idealne je byt ticho, o to viac ked ide o tvoje odkazy

            • avatar
              Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 12:53

              nerozumíš tomu, reakce mems je zcela běžná prax

                • avatar
                  Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 12:55

                  boomer nebo jak se tomu říká :d

                  • avatar
                    afloat, 28.5.2024 12:56

                    jebek

                • avatar
                  agent47, 28.5.2024 12:59

                  tak ste sa dvaja pobavili, to je pre jimmiho uspech, vacsinou sa pobavi len sam na svojom odkaze :d

                  • avatar
                    Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 13:00

                    ale cítím zahořklost, ale sám si tady provokoval :d

                    • avatar
                      agent47, 28.5.2024 13:01

                      ja som neprovokoval nikoho, tvoje odkazy su tu uz preslavene

                  • avatar
                    afloat, 28.5.2024 13:03

                    https://media.giphy.com/…EE/giphy.gif

  • avatar
    eLpReZiDente, 28.5.2024 12:52

    https://www.reflex.cz/…medaile.html

    :d :d
    • avatar
      afloat, 28.5.2024 12:53

      vybavene :d

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 12:53

      Síce fejk ale nikdy nehovor nikdy :d

      • avatar
        Hubas, 28.5.2024 12:54

        Pica je na to dost velká.

      • avatar
        afloat, 28.5.2024 12:55

        ale ved „Magian“ to vravel uz pred MS

        • avatar
          afloat, 28.5.2024 12:56

          https://www.tiktok.com/…737917734177

          disclaimer: niesom uzivatel shittoku, len to vyhodil google

          • avatar
            eLpReZiDente, 28.5.2024 13:02

            Správne hovorí náš vocca

            • avatar
              afloat, 28.5.2024 13:03

              5 eurovky uz nepouzivam od jeho videa :d

              • avatar
                eLpReZiDente, 28.5.2024 13:05

                Ja tiež nie, už ich rozmienam na drobné

    • avatar
      agent47, 28.5.2024 12:54

      „Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.“

      Co tu siris za sracky?

      • avatar
        eLpReZiDente, 28.5.2024 13:03

        eLpReZiDente, 28.5.2024 12:53
        reagovat|doporučeno 0×
        Síce fejk ale nikdy nehovor nikdy

        Pekný zvyšok dňa ti prajem

          • avatar
            eLpReZiDente, 28.5.2024 13:10

            Sračky sa tu širia denno denne, ale ok

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 12:54

      to ještě dostali odměnu milion korun, pro hráče z extra ligy super peníze, pro Pastu drobné :d

  • avatar
    bles, 28.5.2024 13:23

    https://x.com/…944798765324

    ban Jacksonovi

  • avatar
    BLues., 28.5.2024 13:28

    Enzo Maresca’s knowledge of the Chelsea squad was described as “encyclopaedic” (@SkyKaveh) #CFC

    Maresca po nocích studoval na Wikipedii.

    • avatar
      Carfo, 28.5.2024 14:04

      a bude aj tak hrat hracov co nema :d

  • avatar
    ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 14:06

    Maresca here we go, kontrakt 5+1

    • avatar
      Carfo, 28.5.2024 14:06

      kolko mal Potter?

      • avatar
        ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 14:07

        Tiež 5 tuším

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 14:07

      wtf :d :d

      • avatar
        Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 14:20

        Kukačka se zachránila asi :d

    • avatar
      Dacan, 28.5.2024 14:27

      Rudiger půjčil fet.

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 14:36

    Zástupci Wolves představí 6. června na valné hromadě Premier League 10 hlavních argumentů pro zrušení VAR.

    1. Překračování pravomocí a původního účelu VAR
    2. Přímý dopad na gólové oslavy a atmosféru
    3. Frustrace a zmatek v ochozech
    4. Nepřátelská atmosféra na stadionech
    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 14:36
      1. Znevažování autority sudích
      2. Opakující se chyby navzdory VAR
      3. Neslučitelnost s tempem Premier League
      4. Prodloužený nastavený čas
      5. Diskuze o VAR zastiňuje zápasové dění
      6. Narušení důvěry a dobré pověsti PL
        • avatar
          Hubas, 28.5.2024 15:37

          Tohle nejdůležitější argument

  • avatar
    bles, 28.5.2024 14:40

    Nominace @ceskarepre_cz
    Staněk, Kovář, Jaroš
    Krejčí, Vitík, Hranáč, Vlček, Coufal, Douděra, Jurásek, Holeš, Zima
    Souček, Barák, Michal Sadílek, Provod, Šulc, Jurásek, Černý, Červ, Lingr
    Schick, Chorý, Hložek, Chytil, Kuchta

    Polovinu ani neznám.

    • avatar
      Sharp 03, 28.5.2024 14:42

      tak to je Slavia, Sparta a pak legionari :d klasika.

      • avatar
        Thomasson, 28.5.2024 14:59

        Máš tam 4 borce z Plzně, to není málo na to aby jsi řekla jen Sparta + Slavia a legionáři..

        • avatar
          Thomasson, 28.5.2024 15:02

          *řekl

    • avatar
      Drusik, 28.5.2024 14:51

      Kuchta, Krejčí a Hložek tpč bleju

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 15:08

      Máme tam zpěváka

  • avatar
    afloat, 28.5.2024 14:49

    pico maresca vacsi hype nez de zerbi

      • avatar
        afloat, 28.5.2024 14:51

        ale teraz ma

        • avatar
          Vajbi, 28.5.2024 14:52

          tak nečti twitter a nemá

        • avatar
          agent47, 28.5.2024 14:53

          tak to je uz jedno ked uz podpisal :d aspon sme ho nezobrali na zaklade hypu

        • avatar
          bles, 28.5.2024 14:54

          Tak nečti twitter a věci překopírované tady z twitteru.

          • avatar
            afloat, 28.5.2024 14:55

            dakujem vam za starost chalani

  • avatar
    eLpReZiDente, 28.5.2024 15:05

    https://www.aktuality.sk/…a-internete/

    21.storočie, alebo návrat do temného stredoveku

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 15:10

      Demokracie bude dostávat do díry. Nechtěl bych.

        • avatar
          Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 15:19

          Napis co přesně kopirujeme

          • avatar
            afloat, 28.5.2024 15:20

            zlato z Goteborgu :d

          • avatar
            Sharp 03, 28.5.2024 15:52

            Meli Fica jako premiera, pak slusnou prezidentku a Fico je zas u moci. My meli Babise jako premiera, ted mame Pavla (misto Babise) a Babis bude zas jako premier. Tohle ti prijde malo?

        • avatar
          Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 15:51

          Co mě napadne jako první, tak podněcování zla a nenávisti (třeba babis) a populismus, ale to mas všude po světě :)

      • avatar
        eLpReZiDente, 28.5.2024 15:21

        A dôvod?

        • avatar
          afloat, 28.5.2024 15:22

          celkovo hejt na internte je uplny toxic, vela ludi pise na internete uplne sracky, ktore by v reale pod svojim vlastnym menom nikdy z ust nevypustili.
          Pre dobro ludstva by bal byt internet viac transparentnejsi a menej anonymizovany

          • avatar
            Vajbi, 28.5.2024 15:23

            Kdo ví jak by to tady vypadalo. :d

            • avatar
              afloat, 28.5.2024 15:25

              tak karfo by bol ako vos pod chrastou, lebo toto by pod svojim menom nikdy nerobil, resp. min. nie dlho :d

          • avatar
            eLpReZiDente, 28.5.2024 15:27

            Toto ale nieje riešenie, nenapadlo tá napríklad, ako by sa nakladalo z tvojimi údajmi keď ich vyplniš na kde jakej pochybnej stránke? To je ako keby si skočil do laboratória zo smrtelnimi chorobami a rozbil vsetke ampule…scam jak kokot..lacnejšie by bolo robiť IQ testy

            • avatar
              afloat, 28.5.2024 15:30

              ved ale ty si sam zodpovedny kam a kde das svoje udaje… ja vravim, ze 99% internetovych pisalkov by nikdy neprisli napr. za Sajfom, ci Kovacicom a nepovedala by im do oci to co pisu o nich na internete…
              Ved stale mas slobodu slova, ze mozes ist na namestie a hovorit co chces, akurat to nikto nerobi, lebo to co robis pod ruskou anonymity neurobis verejne so svojou tvarou…
              Tak bud mas nazor a stojis si za nim aj pod svojim menom, alebo sa len skryvas ako STBkach a hovoris len preto, ze lebo nikto nevie kto si…

              • avatar
                eLpReZiDente, 28.5.2024 15:33

                A ty si myslíš, že ťa polícia nemá inak ako vyhľadať na internete? Alebo čo

                • avatar
                  afloat, 28.5.2024 15:34

                  co s tym ma policia? ved su veci co nemozes robit na internete ani teraz, ale su ovela vacsia vacsina co na internete robit mozes pod ruskou anonymity a to by sa tymto vytratilo

                  • avatar
                    eLpReZiDente, 28.5.2024 15:50

                    Toto je myslíš riešenie tej toxicity na internete? Nemali by sme začať od najvyšších miest? Pozri kto tu najviac šíri nenávisť..sú to práve politici, ktorý dávajú ľuďom dôvod, byť toxický na internete, potom sa len ľudia na to chytajú…ešte chýba cenzúra internetu a zbohom sloboda slova a demokracia

                      • avatar
                        eLpReZiDente, 28.5.2024 16:47

                        Ja súhlasím, že človek by mal začať od seba, ale ber to tak, že ľudia si berú vzory správania od politikov, on prska na každu stránu, tak ja ako plebs môžem tiež..začnime od seba, ale majme vzory z najvyšších kruhov

            • avatar
              agent47, 28.5.2024 15:32

              ako by sa nakladalo s tvojimi udajmi? nikto ti nekaze sa tam zaregistrovat, takymto systemom by sa odfiltrovali troli, a fejkove ucty. Pokial sa bojis dacoho tak asi nebude nieco v poriadku. Ja napr. nemam potrebu v ziadnych mediach ani na fb ani nikde anonymne diskutovat o nicom. Naco? :d

              • avatar
                afloat, 28.5.2024 15:33

                dole pises, ze to je navrat do stredoveku a tu to teraz obhajujes? :d

                • avatar
                  agent47, 28.5.2024 15:35

                  nikde nepisem ze to je navrat do stredoveku, to pisal elprezidente

                  • avatar
                    afloat, 28.5.2024 15:36

                    prepac nepochopil som tvoj sarkamus, moja chyba

      • avatar
        Thomasson, 28.5.2024 15:35

        Tady s tebou jsem na jedné lodi a souhlasím.. je to jediná možnost regulace tohoto toxic odpadu a těchto klávesnicových hrdinů..

          • avatar
            FlyingWhale, 28.5.2024 16:17

            Nebuď toxic :(

    • avatar
      agent47, 28.5.2024 15:28

      urcite je to navrat do stredoveku, len preto ze to predlozila koalicna strana :d

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 15:21

      Určite aj Dychya

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 16:19

    https://x.com/…278659764371?s=46

  • avatar
    Dacan, 28.5.2024 16:29

    EXCLUSIVE: Tottenham advance in talks to keep Timo Werner at the club for one more season, extending loan from RB Leipzig.

    New loan deal would be valid from July 2024 to June 2025 with same conditions of loan deal agreed in January.

    Werner, now expected to stay at #THFC.

    Čas na krádež.

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 17:20

      Pořád lepší než copánková kunda Starling :(

      • avatar
        Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 17:26

        sterling je hovno, se divím, že dokázal jakš takš nahrabat nějaký goly a ačka. Ale jinak přeplacené hovno a naleštěná bída to je.

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 16:58

    Nizaar Kinsella, BBC: „Představenstvo Chelsea vždy tvrdilo, jak chtějí dám lidem čas, ale ve skutečnosti tomu tak nikdy nebylo. S Marescou chtějí být trpělivý a dát mu šanci, ale on bude muset se všemi v klubu vycházet a nedělat žádné vlny. Pochettino možná dělal trochu moc vln. Mluvili jsme o jeho vztahu s vedením a o struktuře, kdy chtěl mít trochu větší kontrolu nad určitými věcmi.”

    • avatar
      Thomasson, 28.5.2024 18:08

      Tohle je vtipny ten extend.. ten nevydrzi vic jak dva roky, skoro bych si na to vsadil :d

  • avatar
    devaster ⚽, 28.5.2024 17:17

    Twitter pisalkovia dajte nejaku analyzu Marescu

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 17:18

      https://www.chelsea-fc.cz/…ceni-toho-kd

      • avatar
        devaster ⚽, 28.5.2024 17:19

        moc dlhé a česky

        • avatar
          Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 17:23

          najdi si část s Marescou a hod si to však do translatoru do slovečiny :d

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 17:18

      No-name průměrné hovno. Snad to bylo stručné a výstižné.

    • avatar
      Carfo, 28.5.2024 17:19

      Vajbi by ti vynadal

    • avatar
      ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 17:20

      Sarri 2.0

      • avatar
        devaster ⚽, 28.5.2024 17:22

        Sarri mal aspon aj nejake skusenosti, tohto druholigoveho trenera sa bojim. Ale tak uvidime.

        • avatar
          ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 17:23

          Ja ne. Akurát sa bojím, že sa to moc nebude dať dívať. Ale lepší fit ako Pochettino

    • avatar
      #Passive Jožo, 28.5.2024 17:23

      Potter z Wišhu

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 17:42

      https://x.com/…824682164672?s=46

  • avatar
    ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 17:20

    Brian Priske is very close to replacing Arne Slot and becoming the new Feyenoord manager, according to @F_Abolhosseini.

    • avatar
      Sharp 03, 28.5.2024 17:25

      RIP Sparta

    • avatar
      Jere#UgandaWariors, 28.5.2024 18:35

      Priske nikam nejde jen mrtky z Nizozemska vytváří tlak. Před půl rokem podepsal new smlouvu. A ani vedení Sparty bez tučného odkupu ho nepustí. Navíc Priske chce Spartu dostat do LM a po té bude jeho práce u konce. Podle informací minimálně ještě rok chce zůstat a pak se posunout.

  • avatar
    eLpReZiDente, 28.5.2024 17:24

    https://x.com/…/mediaViewer?…

    • avatar
      HLSVxxx, 28.5.2024 18:32

      Zaujala a hlavne sklamala ma táto veta : • Leicester fans got annoyed with slow and patient football with shouts of “get it forward”. Takže budeme pokračovať v tom čo robíme už od sarriho príchodu.

    • avatar
      #Passive Jožo, 28.5.2024 17:30

      Anelka= lepší Džeksn

    • avatar
      bles, 28.5.2024 19:49

      Starej? Franta Straka má dnes 66, to už je důchodce, konec světa se blíží.

    • avatar
      Dacan, 28.5.2024 18:03

      Tak jdi třeba do píči Kryštofe a chcípni, ty sračko zkurvená.

    • avatar
      Thomasson, 28.5.2024 18:07

      .. mam pro nej pochopeni. Muzeme doufat ze to bude dobre a „podporovat“ jej, ale jak jsme zde jiz psali, DeZerbi byl z toho vseho spatneho nejmensi zlo.

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 18:10

        To se uvidí časem. Třeba bude úplně v klidu a trefili jsme jackpot.

    • avatar
      ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 18:08

      Christopher Nkunku?
      Smradľavý skunk jeden

    • avatar
      Sharky, 28.5.2024 18:06

      super

    • avatar
      Jere#UgandaWariors, 28.5.2024 18:46

      Už získává plusovy body.

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 18:51

      Tož vítej Johny

    • avatar
      BLues., 28.5.2024 19:08

      Snad natočí nějaký videjko s Jacksonem ve sprchách.

    • avatar
      ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 19:36

      Na neho sa teším :d

    • avatar
      Hubas, 28.5.2024 20:08

      Třeba konečně vyhodí toho Hilaria.

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 18:51

    Chelsea among Premier League clubs circling Leeds for Crysencio Summerville
    @mcgrathmike
    #TelegraphFootball | #CFC
    Definice copanku

    • avatar
      Hood, 28.5.2024 18:59

      Statisktiky ma super

    • avatar
      BLues., 28.5.2024 19:07

      Proti Sotonu úplně vyhořel

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 19:18

        Dival ses?
        A ano, ale to hrál celý leeds úplnou picu no. Soton se na ně celkem dobře připravil.

  • avatar
    BLues., 28.5.2024 20:00

    BREAKING:

    Sir Jim Ratcliffe and INEOS have until Monday to satisfy UEFA that Manchester United and OGC Nice should both be allowed to compete in the Europa League next season.

    If a solution is not found, Man United would be forced to DROP into the Europa Conference League, reports @JBurtTelegraph.

    A Čelzí do EL :d

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 20:04

      Je nějaká šance že by nás swapnuli? :d

      • avatar
        Hubas, 28.5.2024 20:14

        To by nás hned Maresca dostal do EL. :d

        • avatar
          Vajbi, 28.5.2024 20:21

          Top trenér no.

          • avatar
            Hubas, 28.5.2024 20:44

            A proto dostane smlouvu na 5 let.

      • avatar
        agent47, 28.5.2024 21:43

        nie lebo thomasson uz vie ze ani to EKL nejdeme

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 20:48

      Kvôli čomu je to tak, že majú rovnakých majiteľov?

    • avatar
      Sharp 03, 28.5.2024 20:22

      On nekdy hraval footbal? :d

      • avatar
        BLues., 28.5.2024 20:25

        Si ho trochu pamatuju ze Sevilly.

      • avatar
        Dacan, 28.5.2024 20:30

        Jojo, Sevilla mě s ním tenkrát dost bavila. Myslím, he to byla éra Ramos(lehce), Alves, Navas, Kanouté.

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 20:11

    Tpč :d
    https://www.facebook.com/…497705877564?…

  • avatar
    Thomasson, 28.5.2024 20:32

    Kdyz tu Kladno podepsalo brankar z Ruska, bylo z toho u nas halo.. nakonec skoncil v Nemecku a byl fanousky milovan..
    Ted PSG z Ruska rusa.. do Kladna sel aspon cech a jsem zvedavy, kdo se bude ve Francii ozyvat a certit :d
    https://www.instagram.com/p/C7hVeL5I9fa/?…
    My jsme banda dementu :d

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 20:56

        Caicedo

    • avatar
      eLpReZiDente, 28.5.2024 20:41

      Brankár z Ruska ale Slovak

      • avatar
        Hubas, 28.5.2024 20:59

        Souhlasím

    • avatar
      agent47, 28.5.2024 21:45

      to riesia len ceskovia a slovaci

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 21:07

      Willy Caballero, coach Danny Walker, goalkeeper coach Michele de Bernardin, fitness coach Marcos Alvarez and first-team analyst Javier Molina Caballero are all expected to join Enzo Maresca at Chelsea. (@JPercyTelegrap­h) #CFC

      • avatar
        Vajbi, 28.5.2024 21:08

        Takže máme hilaria, Robertse a dalšího kouče? Nedivím se, Kepa, Kripl, Dzordze a new brankář a Betinelli. To je spousta práce.

        • avatar
          ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 21:11

          Pocheho Gimeneza nahradil tento

          • avatar
            Vajbi, 28.5.2024 21:15

            sak pohoda, furt je tam Roberts, Mrtka, a teď ten Bernardyn.
            Imo co jsem tak cetl, tak osobně pro Enza bude dost možná ten brankář nejdůležitější po­zice

            • avatar
              Vajbi, 28.5.2024 21:15

              Z těch nových příchozích.

            • avatar
              ČeLzý@ConteHater, 28.5.2024 21:17

              Mňa zaujíma ako je Willy už prvý asistent :d

              • avatar
                Vajbi, 28.5.2024 21:20

                Všichni kteri se nějak potkali s Pepkem jsou prostě top :d
                Teď si tak vzpomínám že Pep I arteta toho gólmana vlastně řešili až další roky, arteta si teda využil na chvíli Aaron a Pepek tam toho prostridal víc.

        • avatar
          Hubas, 28.5.2024 21:21

          Hilario zase zůstane? To by přežil už tak 10. trenéra ne? :d

          • avatar
            Vajbi, 28.5.2024 21:26

            Ten tam dělá různé věci jen ne trénování

            • avatar
              eLpReZiDente, 28.5.2024 22:39

              Čo jako dela, účtovníctvo dpč? Sa tam drží jak rakovina varlat

          • avatar
            bles, 28.5.2024 21:35

            šváb

  • avatar
    Vajbi, 28.5.2024 21:50

    https://x.com/…285295800596?s=46
    :d

    • avatar
      Harley, 28.5.2024 21:56

      https://www.reddit.com/media?…

      • avatar
        Hubas, 28.5.2024 22:06
        :d
        • avatar
          Harley, 28.5.2024 22:10

          Těhle komentů je mnohem víc, ještě tuším je něco s pochvou. :d

      • avatar
        agent47, 28.5.2024 22:13

        to je: vypalen bud, Liehus Spiritus. Doplna nalej.

    • avatar
      Jimmy#agenttoxicwaste, 28.5.2024 22:06

      David pico David pičo Pastrňák

  • avatar
    kopec #RIP Julius Čala, 28.5.2024 22:06

    Budou s novým trenérem i nové pravidla na webu a bude povoleno používat slova na C a N při hodnocení hráčů po zápase? To bych pak měl možná i zájem psát review (y)

    • avatar
      Vajbi, 28.5.2024 22:17

      Můžeme se střídat s preview. :d

      • avatar
        kopec #RIP Julius Čala, 29.5.2024 07:20

        kámo můžeš tady dostat ban článek? jako kdyby v něm byly nějaké drobné nekorektnosti.

    • avatar
      Harley, 28.5.2024 22:18

      Kde máš v nicku #StačíJenZačít?

      • avatar
        kopec #RIP Julius Čala, 29.5.2024 07:12

        kámo dokud se nepotvrdí, že to tělo, co vytáhli z vodní nádrže Kurinec, nebyl náš Julko Čala, tak do té doby #RIP Julius Čala jako gesto respektu k legendě webu :(

  • avatar
    chippy, 29.5.2024 06:42

    Klopp: “ We should be really happy that we have these owners & not guys who bought London clubs & other stuff. I wouldn’t have survived a year at Liverpool (with them in charge). ‘Great development but not good enough, sack him!’ A year later: ‘Sack him’. Then finally they play football where people think they might be back and they sack the manager anyway." (@TransferSector)

    • avatar
      chippy, 29.5.2024 06:44

      urobí niekto ofiko tipovačku? Podľa mňa nevydrží Maresca ani do Februára a snáď si to tentokrát odnesie aj to pyčoidné duo Winstanley a Stewart

      • avatar
        kopec #RIP Julius Čala, 29.5.2024 07:17

        Já tipuju že Maresca je do listopadu out až budeme na 14. místě, přebere to pak Moyes nebo Lampard do konce sezóny.

        A přes příští sízn už je naše, to podepíšeme nějakého 20ti letého managera, co do té doby učil hrát fotbal dečka v tělocviku někde na základce v Bolívii.

    • avatar
      Dacan, 29.5.2024 07:12

      Klopp, kdo to je?

      • avatar
        Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 07:21

        Ten, co za 9 let vyhrál jen jeden titul. Málo

        • avatar
          kopec #RIP Julius Čala, 29.5.2024 07:25

          pořád je to o jeden víc než vyhraje tlsté prase a jeho parta za příštích devět let

          • avatar
            Dacan, 29.5.2024 08:09

            Taky budeme za kokoty a oprávněně, ale ten nazzi křivohub je za boha, přitom je lepší průměr, takovej Moyes v Evertonu :(

  • avatar
    Vajbi, 29.5.2024 07:32

    Carlo Ancelotti: „To try and have one identity for your team is a limit.“

    „We played a game in the Champions League against Shakhtar Donetsk. Very good team, Roberto De Zerbi was their coach. What he was doing with full backs, and different positions, really good.“

    "But I said to my players, they want you to press. Don’t press. If you press they will pass the ball around you. Don’t press, and they will give the ball to you. We didn’t press – and we won 5–0.”

    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 07:32
      :d
    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 07:33

      De Zerbi with his bait pressing.
      Either press them upfront and eat them up on the turnover, or do what Uncle Carlo says, and all of these bait-pressers nights end in a disaster.

      To adapt as a Coach is what makes you elite.

      To stick by your principles, no matter what, is admirable in a way? I don't know, I don't buy it, I always prefer the former approach..

    • avatar
      Hubas, 29.5.2024 08:28

      Už jen proto bych nechtěl někoho jako je třeba trenér Spurs, nevím jak se píše :d ale ten borec i když prohrává 2:0 tak si jede pořád to svoje a pak i od nás dostal 4 góly :d

    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 07:38

      Pro Kopce – Švéd a bilej.

      • avatar
        Vajbi, 29.5.2024 07:39

        Oprava – narozen ve Švédsku, ale Dan

        • avatar
          Carfo, 29.5.2024 07:52

          tak to nič

    • avatar
      kopec #RIP Julius Čala, 29.5.2024 08:01

      kde chodíme vole na tyhle hráče? to ať už chytá jako jednička Petrovický. Za mě jediný přestup na gólmana je Pickford nebo Trafford

      • avatar
        Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 08:19

        proč proboha nějaký píčomrd Trafford? to je strašný hovno kámo, i když splnuje tvůj filter

        • avatar
          Vajbi, 29.5.2024 08:30

          ach jo :d

          • avatar
            Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 08:39

            mít tady hráče s takovým vykurveným jménem, tak mi to přípomíná ten rudý hnůj. A to nechci. :)

    • avatar
      Drusik, 29.5.2024 08:33

      A Mamrdasvili jako nic?

      • avatar
        Crymes, 29.5.2024 08:38

        Když už tak Rajkovič

    • avatar
      BLues., 29.5.2024 10:16

      63 obdržených v 36 zápasech. Ten se k nám hodí.

  • avatar
    Sharp 03, 29.5.2024 07:52

    Kdy konečně podepíšeme toho Straku?

    • avatar
      Crymes, 29.5.2024 08:19

      Kdo by ten tatarák z našeho týmu kabelkářů žral? Ale jako trenér asi lepší jak Maresca

  • avatar
    Vajbi, 29.5.2024 08:31

    Dneska finále konferenční ligy, za rok ho budeme hrát my.

    • avatar
      Thomasson, 29.5.2024 09:15

      Sám víš že nebudeme..

      • avatar
        agent47, 29.5.2024 09:17

        to vies len ty, my sme este neprecitli

        • avatar
          FlyingWhale, 29.5.2024 09:19

          Já vám to říkal…

          • avatar
            Sharp 03, 29.5.2024 09:20

            Tebe tak potkat osobně…

      • avatar
        #Passive Jožo, 29.5.2024 09:23

        Vy nie no

    • avatar
      Golista33, 29.5.2024 09:21

      Nebo vypadneme v semifinále s Baníkem

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 09:16

    https://zpravy.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/?…

    super rozhovor se Zárubou, fakt borec, větší jak Bosák.

    • avatar
      Nepoviem, 29.5.2024 09:27

      A zavistliva Slovac „malo fandila“. Typicke

  • avatar
    bles, 29.5.2024 10:57

    https://x.com/…224983560659

    A taky by byl určitě schopný sehnat nějaký sníh.

    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 11:04

      To je další magor co může hrát klidně v poli :d
      Ale jak znám naše vedení, tak spíš dovedou Bárta Vrbrůgena z Brigtonu.

      • avatar
        bles, 29.5.2024 11:09

        Já bych do brány zkusil Enza, rozehrávka bude topová a že nechytí ani rýmu? To už teď nevadí :d

        • avatar
          Vajbi, 29.5.2024 11:32

          Teď jsem něco dodělal, rozhovor fanouška lišek a cfc o E.M. a říkal ten foxsák, že si bude chtít přivést golmana z lestru, kterého si přivedl z Brondby minulé léto.

            • avatar
              Vajbi, 29.5.2024 11:35

              Nebude no, jediný co řekne, že chce brankáře, kterej umí nohama, ale jméno už mu vyberou naši top ředitele

              • avatar
                BLues., 29.5.2024 11:37

                Na tohle už máme Kepu, takže easy :d

                • avatar
                  Hubas, 29.5.2024 12:15

                  A na to se bral i Sánchez ne? Ten nohama umí, akorát nahrát soupeřovi..

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 11:12

    Ve Sněmovně se šňupal kokain. Ochranka našla drogu na pánské toaletě

    “nečekaně” :d

      • avatar
        Vajbi, 29.5.2024 11:28

        máš čas?

        • avatar
          Drusik, 29.5.2024 11:49

          Chceš se sjet?

          • avatar
            Vajbi, 29.5.2024 12:03

            jj :d

  • avatar
    Vajbi, 29.5.2024 11:36

    Diogo #Costa has been approached by #Chelsea, which are looking for a new goalkeeper.

    #Porto are open to selling the

    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 11:37

      Porto are open to selling the GK in the summer, in case an offer is deemed satisfactory.
      Other #EPL clubs – like #ManCity – showed an interest in him.
      @RudyGaletti

  • avatar
    Vajbi, 29.5.2024 11:38

    https://www.livesport.cz/zapas/29lwl6UF/#…
    krásné příjmení

  • avatar
    BLues., 29.5.2024 11:40

    If Fiorentina win the Conference League tonight, Serie A will have 9⃣ teams in Europe next season

    Málo

    • avatar
      Vajbi, 29.5.2024 11:41

      tuším 6 v LM

      • avatar
        BLues., 29.5.2024 11:49

        Už prý ne. Atalanta by musela skončit 5., aby šel Řím do LM. Fiorentina má teď EKL a když dnes vyhraje, tak EL. Do EKL by šel Turín.

  • avatar
    ČeLzý@ConteHater, 29.5.2024 11:51

    Borussia Dortmund will approach Chelsea after the UCL final to negotiate for Ian Maatsen.
    The opening proposal will be under £35m clause value but with different structure.
    Maatsen, very happy at Dortmund and among priority targets for BVB.
    Predať ho za menej Dortmundu alebo za túto vykupku nejakému Arsenalu či United?

    • avatar
      eLpReZiDente, 29.5.2024 11:58

      Nech ho berie BVB jak niekto z PL

    • avatar
      agent47, 29.5.2024 12:11

      Predat za 15 mega a zabalit do krabice Cucurellu.

    • avatar
      Dacan, 29.5.2024 12:18

      Za 35m dneska chodí každý hovno.

    • avatar
      bles, 29.5.2024 12:33

      Ať nevysírají, do roka a do dne ho prodají minimálně za pade.

  • avatar
    Vajbi, 29.5.2024 12:19

    https://x.com/…140884074985
    :d :d

  • avatar
    Jimmy#agenttoxicwaste, 29.5.2024 12:49

    https://www.instagram.com/p/C7i6PN6sWXL/?…

    Tým prumeraku

  • avatar
    Drusik, 29.5.2024 12:58

    Nový článek

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.