Vyhodnocení tipovačky

Tipovačka pro sezonu 2023/24 je za námi a přinesla mnoho vzrušujících momentů. Vítězové si odnášejí nejen slávu, ale i hodnotné ceny. Přečtěte si podrobné shrnutí a zjistěte, jak se vaše tipy umístily v konkurenci.

Tento rok bol boj o titul do posledného kola. Víťazom sa stáva Vitous!

Najvýznamnejší kontributor k viťaztvu Vitousa patri Nkunkuho gól proti Brightonu, ktorý zaistil Vitousovi 1200 bodov a prvé miesto. Najviac sklamaný musí byť z výkonu Sterlinga na začiatku sezóny, ktorý priniesol 0 bodov.

Ďalší sklamaný zo Sterlinga musí byť baclajean, ktorý pokračoval, kde Vitous prestal a vsadil na Sterlina 9× hlavne počas decembra a januára, ktorý priniesol len 411 bodov. Na druhej strane ho musel potešiť Thiago Silva, keď trafil gól proti Wolves a priniesol 1250 bodov.

Jarrrda si konzistetne volil Niktoša, čo mu prinieslo 5107 bodov za cenu 20 tipov. Najslabší výkon pre Jarrrdu priniesol Jackson, ktorého zvolil 6× a priniesol len 225 bodov

Veľkým fanúšikom Sterlinga je Carfo, ktorý veril Sterlingoví 29× a ten ho odmenil podpriemerným počtom bodov – 3178. Veľmi dobru návratnosť priniesol, ale Niktoš. 1160 bodov za 4 tipy.

Fojcek zvolil taktiku „All-in Niktoš“ čo mu prinieslo obrovský náskok na začiatku sezóny, ale doplatil na to druhu polovice sezóny.

Ďalším kto naletel Sterlingoví je Blues. Na druhu stranu dokázal vyťažiť zo 4 Niktošov až 1642 bodov a nečakaný záchranca sa stal Mudryk, ktorého trefa proti Newcastlu priniesla až 2500 bodov a Blues mu za to veril zvyšok sezóny, čo možno sa už veľmi neoplatilo.

Ravn sa dostal na siedme miesto nezvyčajnou stratégiou. Vložil dôveru do Carneyho Chukwuemeka hneď druhé kolo proti West Hamu a zisk 1200 bodov patril Ravnovi. Taktiež Disasiho trefa proti Brentfordu za 1400 bodov sa tiež podarila.
Klasicky Ravn doplatil na Sterlinga a taktiež veril až 8× Gallagherovi, ktorý mu vrátil len 600 bodov.

Posledná zmienka Sterlinga, a to tento krát v pozitívnom zmysle! Filipisko vychytal presne Sterlingovú formu, čo sa nikomu inému nepodarilo a len 16timi tipmi dostal od neho späť 3372 bodov. Sklamaný, ale určite bude z Mudryka: 300 bodov z 8 tipov.

LampsCFC sa zmestil na 9. miesto veľmi silným záverom, ktorý začal tipom na Chalobaha(1200 bo­dov) proti Spurs. Niktoš neposlúžil Lampsovi dobre a vrátil mu len 520 bodov z 11 tipov. Colwill sa taktiež nepodaril.

Wilzacar získal body hlavne vďaka ofenzívnym hráčom ako je Palmer s úspešnosťou 5/10(1200 bodov) alebo trefa Nkunku proti Wolves.

Posezónnu anketu o najhoršieho hrača vyhral Sterling o 1 hlas pred Sanchezom.
Vďaka za účasť.

449 komentářů

Zapojit se do diskuze

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Po kliknutí vám bude načtena neinteraktivní verze komentářů

V této verzi nedochází k automatickému zobrazování nových komentářů či informací o hodnocení ostatních uživatelů.

Doporučujeme povolit Javascript a používat interaktivní výpis.

Pokud se načtení nezdaří, tak stránku obnovte nebo pokračujte na neinteraktivní verzi.

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Celkem 449 komentářů