Conor Gallagher, byl nadšený, když vstřelil svůj první gól sezóny v zápase proti Aston Ville

Conor Gallagher vstřelil svůj první gól sezóny v zápase proti Aston Ville, který Chelsea vyhrála 3–1 v FA Cupu. Gallagher byl potěšen návratem Chelsea k vítězství po dvou porážkách a zdůraznil odhodlání týmu podat dobrý výkon. Vyjádřil nadšení z výsledku zápasu a doufá, že sebevědomí z tohoto vítězství přenesou do dalších zápasů

Gallagher, který nedávno oslavil 24. narozeniny, byl potěšen, že se Chelsea vrátila k vítězství po dvou porážkách. Podle něj byl tým odhodlaný získat pozitivní výsledek.

Po našich posledních výkonech byl každý odhodlaný podat dnes dobrý výkon a to se také povedlo. Vyhráli jsme,“ řekl Gallagher. „Byla tam velká touha po vítězství, což potřebujeme v každém zápase. Před zápasem bylo cítit, že poslední dva zápasy nebyly podle našich standardů dost dobré. Každý byl opravdu připravený a netrpělivě čekal, aby našim fanouškům předvedl dobrý výkon a to se nám podařilo.

Víme, jak můžeme hrát – dnes večer jsme to ukázali. Někdy v této sezóně jsme nebyli dost dobří, ale také jsme měli hodně dobrých výkonů proti top týmům, takže víme, jak dobří můžeme být.

Jsme opravdu nadšení. Aston Villa je skvělý tým, takže porazit je, a to způsobem, jakým jsme to udělali, bylo skvělé. Z toho budeme čerpat hodně sebevědomí a doufáme, že to přeneseme do dalšího zápasu.

330 komentářů

Zapojit se do diskuze

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Po kliknutí vám bude načtena neinteraktivní verze komentářů

V této verzi nedochází k automatickému zobrazování nových komentářů či informací o hodnocení ostatních uživatelů.

Doporučujeme povolit Javascript a používat interaktivní výpis.

Pokud se načtení nezdaří, tak stránku obnovte nebo pokračujte na neinteraktivní verzi.

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Celkem 330 komentářů