Hodnocení hráčů: Chelsea vs. Birmingham

Další bídný výkon. Kdo by před rokem řekl, že nedokážeme porazit ani druholigový Birmingham. V prvním poločase byl náš výkon katastrofální, ve druhém jsme se sice zlepšili, ale opět jsme nedokázali zápas dotáhnout do vítězného konce. Včerejší výkon rozebere hodnocení hráčů.

Čech – 6.0 – Čech odchytal to, co měl. S gólem nic udělat nemohl. Birmingham mu moc práce nenadělal.

Ivanovič – 7.5 – MOTM – Jednoznačně nejlepší hráč zápasu, výtečně podporoval útok, jako obránce se dostal i do několika šancí a připsal si dokonce asistenci. Momentálně má velkou formu a Bosingwa mu nesahá ani po kotníky. Jasná volba na pravý kraj obrany.

Luiz – 6.5 – Levák Bob hraje v poslední době velmi dobře a hlavně bez větších chyb a včerejším zápasem to znovu potvrdil. Jeho útočné výlety jsou nebezpečně a dlouhé přihrávky ještě víc.

Luiz dostal vyšší známku než Cahill hlavně díky jeho ofenzivním choutkám. Nebál bych se stavět Cahilla s Luizem i v PL na lehčí soupeře, protože ti dva si spolu poměrně dobře rozumí. Luiz představuje toho, který podporuje ofenzivu a Gary zas stojí jak skála na polovině, podobný typ jak Terry.

Cahill – 6.0 – Lepší průměr. V obraně byl bezchybný a několikrát ohrozil Birminghamskou branku z rohu. Jsem moc zvědavý, kdo nakonec bude nastupovat s Terrym, jelikož Cahill i Luiz hrají v poslední době dobře.

Bertrand – 5.5 – Ryan dostal konečně šanci ukázat svůj potenciál. Zahrál průměr, je na něm vidět nerozehranost. Snažil se podporovat útok, ale kvalit Colea ještě zdaleka nedosahuje. Dozadu si své většinou pohlídal a ubránil.

Meireles – 5.5 – Raul tentokrát zahrál docela dobré utkání. Až na několik něpřesných přihrávek rozehrával dobře a s klidem, roztahoval hru do křídel a bojoval. Ani tak ale nevynikal.

Mikel – 5.0 – John se teprve rozehrává po vleklém zranění a je to znát. Několikrát chyboval v rozehrávce. Pozičně hrál poměrně slušně, pokrýval prostor mezi stopery a zastavoval útoky Birminghamu. Střídán za účelem zvýšení útočné síly.

Ramires – 6.0 – Ramires odjezdil tradičně celý zápas, vybojoval několik míčů, ale měl také poměrně dost nepřesností v rozehrávce. To se ale dá pochopit, vzhledem k tomu, že to byl jeho první zápas po zranění.

Sturridge – 7.0 – U Dannyho byla vidět snaha a bojovnost, ale kolikrát akci zbytečně zazdí sólováním, což je velká škoda. Dal pěkný gól hlavou. Kličky mu někdy vycházely a někdy zase ne. Společně s Ivanovičem nejlepší na hřišti. Doufejme, že zase pomalu nachází svojí formu, budeme jí potřebovat.

Torres – 5.0 – Torres byl opět absolutně neviditelný, nedostal se do žádné šance, v soubojích byl většinou nejistý. Už nevěřím, že to může být ten Torres z Liverpoolu. Po poločase zaslouženě střídán.

Mata – 6.0 – Juan odehrál jeden z horších výkonů v modrém dresu. Měl spoustu nepřesností a k tomu nedokázal proměnit penaltu. Na druhou stranu se ocitl několikrát ve střelecké příležitosti a byl nebezpečím pro Birmingham. Neustále si nabíhal a rozdával přihrávky. Většinu zápasu hrál jako playmaker.

Střídající hráči:

Drogba – 5.5 – Didier nahradil po poločase absolutně neviditelného Torrese a nutno říct, že toho také moc nepředvedl. Několikrát mu uskočil míč při zpracování a do větší šance se nedostal. Přesto bych volil na Neapol právě jeho.

Kalou – 6.0 – Kalou přišel místo Mikela s cílem oživit hru. To se mu povedlo, roztahoval dobře hru do křídel. Neztrácel míče a dobře je rozehrával. Ukázal, že se vrátil z APN v herní pohodě.

Lampard – Vzhledem ke krátké době strávené na hřišti nehodnocen.

51 komentářů

Zapojit se do diskuze

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Po kliknutí vám bude načtena neinteraktivní verze komentářů

V této verzi nedochází k automatickému zobrazování nových komentářů či informací o hodnocení ostatních uživatelů.

Doporučujeme povolit Javascript a používat interaktivní výpis.

Pokud se načtení nezdaří, tak stránku obnovte nebo pokračujte na neinteraktivní verzi.

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Celkem 51 komentářů