Žilina oznámila ceny vstupenek na zápas s Chelsea

Představenstvo Žiliny odtajnilo ceny vstupenek prvního zápasu Ligy mistrů skupiny F proti Chelsea. Sumy za vstupenky ovšem běžné fanoušky moc nepotěší.

Chcete vidět radující se hráče Chelsea v Žilině stejně jako na obrázku vpravo? Tak to si připravte pořádný balík peněz. Držitelé klubových karet a permanentkáři zaplatí za vstupné na západní nebo východní tribunu 150, resp. 200 euro. Ostatní mají smůlu a zaplatí přesně dvojnásobek, tudíž 300, resp. 400 euro! Za VIP sektor permanentkáři vysází 400 euro, ostatní fanoušci 600.

Budou se prodávat i balíčky na trojzápas ve skupině. Žilina má ve skupině Chelsea, Olympique Marseille a Spartak Moskva. Cena tohoto balíčku je pro VIP rovných 1000 euro, pro 1. kategorii o 300 euro méně. Minimální objednávka je však 10 kusů.

„Cena lístků pro držitele permanentek je o 50 procent nižší než pro ty, kteří permanentku nemají. Ceny lístků na tribuny za brankami jsou výrazně levnější oproti ostatním cenám a jsou postavené na principu loajality. Lidí, kteří vlastní permanentku nebo kartu MŠK Klub, je téměř 5 000 a tyto lidi jsou pro nás prioritou, tudíž je upřednostíme,“ nechal se slyšet majitel slovenského klubu Jozef Antošík.

Ceny vstupenek jsou výrazně předražené a nevyhovující. Pro většinu normálně pracujících lidí je to nepřijatelná čáska a většinou taky suma, kterou si za měsíc své práce vydělají. Pořád máte někteří chuť jet do Žiliny na Chelsea? Mě osobně už to přešlo :-)

Komentáře

reklama
K tomuto článku není možné vkládat komentáře.