Komentáře ke článku

Preview: Real Madrid vs. Chelsea

Chelsea opět mezi nejlepší čtveřicí Evropy. Nějakou dobu trvalo, než jsme opět dosáhli na tuto metu, ale nyní jsme opět tady, před branami samotného finále. A souboj o něj to bude velkolepý, čeká nás totiž nejúspěšnější tým v historii Champions League, Real Madrid. Dokáže Chelsea překonat i dalšího velkého soupeře a dojít až k souboji o ušatou trofej?

273 komentářů

  • avatar
    #Passive Jožo, 26.4.2021 22:52

    1:4 Wernerko hetrik

    • avatar
      devaster ⚽, 26.4.2021 22:55

      raz to už musí výsť

  • avatar
    Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 26.4.2021 23:05

    1:2

  • avatar
    supi, 26.4.2021 23:40

    3:3
    Hazard 2, Own
    Own, Jorg pen. MOUNT

  • avatar
    bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 01:38

    Film Cherry s nejnovějším spajdym Hollandem je solidní depka. A tímto bych uzavřel filmové okénko.

    • avatar
      Yorke, 27.4.2021 01:43

      stojí za vidění?

      • avatar
        bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 01:44

        U tohohle filmu fakt netuším, co ti odpovědět :d

        • avatar
          bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 01:45

          Ani hodnocení nejsem schopný zatím nahodit, protože prostě netuším, jestli se mi to líbilo a nebo vlastně ne :d

        • avatar
          Yorke, 27.4.2021 01:45

          ok, tak to někdy kouknu :d ale moji oblíbení uživatelé u toho mají dost slabý hodnocení

          • avatar
            bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 01:47

            Dost to přirovnávají k Requiem for a Dream, i když to na to samozřejmě nemá.. ale nepříjemný film je to teda dost :d

            • avatar
              Yorke, 27.4.2021 01:57

              já můžu vidět requiem i víckrát, takže good :d tak já sem třeba nahodím jedno válečný drama, co je taky celkem zajímavý..Boj (2015) s Pilou Asbækem z GoT, tady je ale sympaťák..je to teda hlavně z prostředí soudu

              • avatar
                bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 02:01

                Zase ten sever :d Ale koukám, že je to od režiséra, co natočil Hon, takže to asi špatné nebude..

                • avatar
                  Yorke, 27.4.2021 02:09

                  jojo :d celkově ty filmy co napsal stojí za to..mohl bych kouknout i na ty zbylé dva, co i natočil..už jsem na ně někdy narazil, ale nepodíval se

                  • avatar
                    bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 02:14

                    Já teď koukám, že už byli letos Oscaři a já to vůbec nepostřehl a ty vítězné kousky v podstatě vůbec neznám, teda kromě Chlastu(překvapivě) :d hustý rok pro filmy..

                    • avatar
                      Yorke, 27.4.2021 02:17

                      taky jsem nějak včera čuměl, že se to konalo a ani to nevím..a zároveň mě to ani nezajímá..nedíval jsem se vůbec na výsledky

      • avatar
        Yorke, 27.4.2021 02:21

        tvl..teď tam je dokonce Super Hans..strašně divný toho herce vidět v serious roli po Peep Show :d

        https://www.youtube.com/watch?…

        zároveň jsem si vzpomněl na jedno video o N. W. Refnovi a jeho filmech, kde je tenhle herec taky, ale v tý době, co jsem viděl Bronsona, tak jsem ještě neviděl Peep Show

        https://www.youtube.com/watch?…

        • avatar
          bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 02:23

          To vůbec neznám, takže se nechytám :d

          • avatar
            Yorke, 27.4.2021 02:28

            top británie a Refn top dánskej režisér :d jestli jsi neviděl Bronsona s Hardym, tak to naprav

            • avatar
              bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 03:17

              Úplně se mi to napravovat nechce, když koukám na fotky z filmu a čtu si o něm :d

              • avatar
                Yorke, 27.4.2021 03:32
                :d
                • avatar
                  bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 03:38

                  Raději koukám na tohle :d

                  https://www.csfd.cz/…e/komentare/

                  • avatar
                    Yorke, 27.4.2021 03:52

                    :d ok..na to já moc nejsem..ale asi se na něco z toho podívám no, bylo mi to doporučený :d

                  • avatar
                    bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 04:40

                    No nic, podle všeho jsme ve sračkách a nemusí mě tak mrzet, že leju a těch největších sraček se nedožiju :d

                    jipíkajej motherfuckers!

                  • avatar
                    džorla dědeček hříbeček, 27.4.2021 19:04

                    co naplat. Bluescfc je sice vychlastaný jouda, ale na filmy a seriály má vkus.

                    • avatar
                      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:12

                      :d jaj

                    • avatar
                      bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 19:14
                      :(
                    • avatar
                      bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 19:16

                      Zklamal si mě.

                      • avatar
                        džorla dědeček hříbeček, 27.4.2021 19:17

                        Však jsem tě pochválil, že máš vkus na filmy. co máš za problém? :d

                        • avatar
                          bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 19:19

                          Ten jouda je nechutný atak.

                          • avatar
                            džorla dědeček hříbeček, 27.4.2021 19:20

                            Uznávám, že to bylo až moc silný slovo. Ujelo mi to. Snad mi to odpustíš.

                            • avatar
                              bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 19:21

                              Větší atak jsem tu ještě nezažil, beru si to hodně osobně, bude to chvíli trvat.

  • avatar
    lcomeback, 27.4.2021 07:34

    No ta jejich záložní trojka to je extra třída, z útoku strach nemám. Nevěřím že nám dají víc než jeden gól, zato my snad jeden dáme…1:1 ideál :) come on

    • avatar
      Dacan, 27.4.2021 07:47

      Jorginho je pořeší.

  • avatar
    Nepoviem, 27.4.2021 07:52

    Bude hrat James ne Azpi na WB.

  • avatar
    BLues., 27.4.2021 08:07

    0:0 to jistí

  • avatar
    Sharp 03, 27.4.2021 08:31

    Zdal se mi sen, ze chytal Kepa a ve 4. minute udelal kiks jak prase. Jorgi mu daval malou domu asi z 3 metru a on trefil Benzemu. Tak snad se to nevyplni :d

  • avatar
    Dacan, 27.4.2021 08:32

    “I am sad to see rotation… He’s just not in the right place. Werner plays badly, but he doesn't come in.

    “The system is just not good for Ziyech. Then as Ziyech you have to say: ‘You know what? I have to plead [to leave].' – Marco Van Basten

    Ty vole, viděl jak hraje Ziyech?

    • avatar
      Nepoviem, 27.4.2021 08:41

      Ziyech hrac sezony.

    • TROLL, 27.4.2021 08:53

      Ziyech mi strašně připomíná Oscara, strašná škoda ze teď už nás Čína nezachrání

    • avatar
      agent47, 27.4.2021 09:07

      Tak ma pravdu. Jeho pozicia v Ajaxe nebola false 9 a rotacia s utocnikom. Vzdy hral z hlbky pola.

        • avatar
          devaster ⚽, 27.4.2021 09:18

          Najväčší problém su proste nevyrovnané výkony, tak ako u každého z našeho útoku. Všetci už nejaký náznak kvality ukázali ale to je veľmi málo, odohrať 1 zápas dobre a ďalších 5–10 napiču.

        • avatar
          agent47, 27.4.2021 09:19

          Neviem pri Wernerovi je vacsinou on ten prvy hrac co je pred superovym brankarom a nie ten co tie lopty rozdava. Kedy mal aku volnost, ze mal pred sebou aspon 2–3 hracov a mohol im rozdavat lopty? Vzdy to je otom, ze Zyiech dostane loptu, nema komu nahrat alebo zakombinovat, tak sa nieco snazi vymysliet proti presile narazi do supera a koniec. Ako chapem, ze obcas posobi rezignovane a potom ta hra aj tak vyzera ale myslim si ze proste by mal hrat nieco ine. Na zaciatku sezony sa mi jeho hra pacila. Lavackou to tam posielal z pravej strany ako pan.

          • avatar
            eLpReZiDente, 27.4.2021 09:24

            Keď nemá z kým zakombinovať tak čo má urobiť..Jorginho ktorý by mal kombinovať a nakopavat lopty na súperových obrancov tak ich nakopne na našich obrancov..potom jasné že ta hra do predu vyzerá tak ako vyzerá..

          • avatar
            Dacan, 27.4.2021 09:26

            Holt hrajeme nějakým stylem no. Nevím jaká pozice by momentálně Ziyechovi mohla sedět. Bohužel on nemá takovou rychlost, sílu a workrate jako Mount. Snad jediná pozice mě napadá místo Jorginha, ale to samozřejmě blbost.

            • avatar
              Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 09:33

              Jsem cekal, ze takhle technicky vybaveny hráč zapadne lepe, předcházela ho skvělá pověst s výbornými čísly. Samozřejmě je to jina formace, sedne mu spis amko nebo podhrot, ale proste bez ohledu na to kolikrát se nestacim divit jak zajebe přihrávku nepřesně a nebo i velice špatně vystřelí. Navíc to není dric. Pro mě je to hráč na lavičku nebo k prodeji, ale na základ nemá

                • avatar
                  Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 09:38

                  Tam mu o tempo stačilo no. Na PL rychlostně na prave křídlo nemá

                • avatar
                  Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 09:39

                  Ale jedno co tam hrával já píšu jak se tu prosazuje a nenaplnil očekávání a jedno jaká pozice. Ty nedostatky proste vidíš. Proste útok letos v pejci :d

            • avatar
              agent47, 27.4.2021 09:41

              Momentalne sa asi tak mozeme sustredit na dokoncenie sezony, uz neostava vela zapasov a potom zacat normalnu pripravu a dufat, ze v priprave to uz bude otom vyskusat si rozne veci Ak by sme celu pripravu stravili vypilovanim tohoto co hrame teraz tak RIP. :d Teraz Tucel uz aj tak menit nic nebude.

              • avatar
                devaster ⚽, 27.4.2021 09:43

                Ja som hlavne dúfal že už sa aspoň jedna trojica vpredu stabilizuje a dohrame s ňou väčšinu zápasov. Takto to ďalej môže ťahať z klobúka.

  • avatar
    dodo, 27.4.2021 08:46

    Proč je Azpi na WB? Vím, že tam už hrál minulý zápas, ale neviděl jsem ho. Hrál tam dobře? Typologicky mi tam sedí daleko víc James

    • avatar
      Windy7, 27.4.2021 09:17

      Mně tam teda typologicky nesedí vůbec. Jeho pozice je v defenzivní trojce

    • avatar
      Monster@Ich Luv Šeri, 27.4.2021 10:31

      Budeme bránit, Azpi tam asi bude

  • avatar
    Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 09:33

    0:10 dneska vyhrajeme

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 09:34

      V práci už netrpělivě vyhlizim 21:00 :d

        • avatar
          Felix #Kantéisadmirable, 27.4.2021 10:23

          Tak ako by si to postavil ty?

            • avatar
              Felix #Kantéisadmirable, 27.4.2021 11:33

              Tak v podstate sa s tým dá súhlasiť :-) asi sú na rovnako no

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 10:49

    Snad dneska ty mrdky uděláme chybí jim Kroos, Ramos možná i Mendy toho musíme využít a ta jejich obrana až tak super není. Uvidíme každopádně neudělat na začátku zápasu nějakou trapnou chybu nejradši bych viděl Realek ať snama shoří. Protože pak číst ty hovna od jejich fans bych nechtěl.

      • avatar
        NixenCFC, 27.4.2021 11:13

        No má nejistý start takže chybět může uvidíme.

    • avatar
      NixenCFC, 27.4.2021 11:13

      U nás chodí pořád do hospod i na testy

      • avatar
        agent47, 27.4.2021 12:57

        hej, nad nezmyslami sa budem pozastavovat stale :d

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 11:21

    Anonym vyhrožuje bombou policie vyklidila ministerstvo vnitra na pražské Letné :lol: Hambáčka chtěli ohrozit.

    • avatar
      agent47, 27.4.2021 12:14

      Povedz (z hlavy) meno tretieho GK zo sezony: 04/05 a mas umna pivo.

        • avatar
          moufan, 27.4.2021 12:21

          Také meno si teda nepamätám Carlo a Pítr. Chytal vôbec niekedy?

          • avatar
            afloat, 27.4.2021 12:22

            nechytal, iba chodil Josemu po cigy

            • avatar
              moufan, 27.4.2021 12:23

              Tak to sa veľa nenarobil. Kedy chodil Cruijffovi, tak to by sa chlapec nabehal. :p

        • avatar
          Drusik, 27.4.2021 12:41

          Jak ti máme věřit, že jsi to měl z hlavy?

      • avatar
        moufan, 27.4.2021 12:17

        Neviem takže nemám, a keďže seriem na ich testy, tak by sme si teraz nemali kde dať. ;-)

        • avatar
          afloat, 27.4.2021 12:20

          u mna doma mozeme aj postupime a dojdete do BB

          • avatar
            afloat, 27.4.2021 12:22

            *ak

          • avatar
            Brutalmetalsvk #SMRTUNITEDANIKDYINAK, 27.4.2021 12:39

            Ja som z bb

        • avatar
          agent47, 27.4.2021 12:23

          Vcera sa tu riesil kviz, ci pozname vsetkych hracov zo sezony 04/05…a toto meno som pocul prvy krat. :d

          • avatar
            agent47, 27.4.2021 12:24

            Tak som tipol, ze to nemoze vediet ani taka legenda ako ty.

          • avatar
            moufan, 27.4.2021 12:26

            Fakt som to meno ani nezachytil, pri tých dvoch čo sme vtedy mali, by si ťažko zachytal onakvejší brankár.

            • avatar
              afloat, 27.4.2021 12:28

              bol na lavicke vo finale poharu a teraz citam, ze chytal aj posledny zapas sezony, ked vystriedal Cuddiciniho a tym padom bol aj na ihrisku ako hrac ked sme dvihali trofej

              • avatar
                afloat, 27.4.2021 12:35

                ale pozeram, ze to je nejaka picovina na wikipedii, lebo posledny zapas chytal cech

                • avatar
                  afloat, 27.4.2021 12:42

                  tak nakoniec som ja zle pozrel, naozaj chytal carlo a tento striedal, dokonca si zahral aj jarosik

                  • avatar
                    afloat, 27.4.2021 12:43

                    https://www.youtube.com/watch?…

                  • avatar
                    agent47, 27.4.2021 12:50

                    Zrejme ich tam poslal preto aby mohli mat trofej, ktovie ake boli vtedy pravidla na to.

    • avatar
      Monster@Ich Luv Šeri, 27.4.2021 14:06

      ve vězení mají TV?

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 13:31

    Poslouchám Angličana na spotify a oni vážně háji Balbuenu že to nebylo na červenou aha Bosák a spol zaujatí klasika :lol: (y)

      • avatar
        NixenCFC, 27.4.2021 13:39

        Jo já bych dal prostě červenou vždycky bylo to nebezpečné prostě a já chápu že tam úmysl nebyl a trefil ho prostě v rychlosti nechtěně. Ale i přesto bych ty červené dával.

          • avatar
            NixenCFC, 27.4.2021 13:44

            Jo podle pravidel se prostě mohl rozhodnout jak chtěl tak netuším proč to tak řešili asi jen, protože Chelsea nebo nevím.

              • avatar
                Felix #Kantéisadmirable, 27.4.2021 13:50

                Myslíš iného ako napr. Oliwer? alebo Dean? tí tak milujú Chelsea :d

    • avatar
      supi, 27.4.2021 19:01

      11 z desať sudích by odpískalo redku.
      Úmysel to nebol

        • avatar
          il Martello #TT, 27.4.2021 13:45

          Tak dáš kadeřnici o nějakou korunu víc…

          • avatar
            bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 13:48

            Pokud mě zbaví těch vykunděných vlasů bez slavného certifikátu, tak jí dám pořádného tuzéra :d

            • avatar
              il Martello #TT, 27.4.2021 13:50

              Na to bude slyšet :d

            • avatar
              Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 13:51

              Držím palce kamo

              • avatar
                bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 13:58

                Bude to velká akce.

      • avatar
        devaster ⚽, 27.4.2021 13:58

        v OBI to pytaju kurvy :d tam už nepôjdem

        • avatar
          agent47, 27.4.2021 14:17

          Fakt? v ktorom? Ja som bol v OBI v sobotu, a normalne som nakupil. :d

          • avatar
            HLSVxxx, 27.4.2021 14:33

            tiež odo mňa nepýtali, väčšinou sa len pýtajú či ho máš so sebou ale nechcú ho vidieť

            • avatar
              pajajs #BílýPogba, 27.4.2021 14:42

              Tak pro ne je to taky otrava to kontrolovat.. Asi jako nabízení různých benefitnich kartiček, který musí nabizet

              • avatar
                agent47, 27.4.2021 14:54

                z benefitnych karticiek maju castokrat benefity…nejake priplatky ak si zlanaril vela ludi :d ale z pytania testov maju tak akurat –1 zakaznika :d

  • avatar
    Jere#UgandaWariors, 27.4.2021 14:06

    OT: Tak Hložek asi do Lipska nepůjde, když tam končí aji sportovní ředitel :d

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 14:10

      Jere reliable

      • avatar
        Jere#UgandaWariors, 27.4.2021 14:15

        Ani ne jako ono je jasný že na 99% to bude Německo bud fakt to Lipsko nebo BVB. Skrz Pásku. A pak směr PL pač Hložek říkal, že tam chce hrát až bude hotový hráč aby pak tam šel do Top klubu.

    • avatar
      Drusik, 27.4.2021 19:19

      Už se těším jak vyhoří, dělají z něj českého Messiho, ale zatím se předvedl max proti Opavě či Příbrami, to je fakt něco no.

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 14:41

    Takovéto kontroly bude podnikat hygiena podle Schillerové v případě, že se někde objeví nákaza a budou potřebovat trasovat lidi. „Kontroly budou probíhat. Hygiena bude kontrolovat v tom případě, že dojde někde k nějaké nákaze. Pokud se tak stane, nechají si hygienici vyjet seznam zákazníků, aby je mohli vytrasovat. Jak to budou kontrolovat jiné orgány, to už je na nich,“ doplnila Schillerová s tím, že pod resort spadají pouze hygienici. Další kontroly může podle ní provádět Česká obchodní inspekce či živnostenské úřady. :lol:

  • avatar
    Vajbi, 27.4.2021 14:42

    Kadeřníci budou od zákazníků žádat osobní data, hygienici to budou kontrolovat :d
    Tak určitě

    • avatar
      NixenCFC, 27.4.2021 14:43

      :lol: (y) Demence nezná hranic najednou GPDR apod nevadí? :d

      • avatar
        Vajbi, 27.4.2021 14:46

        Jako já mám v p*ci, jsem plešatý. 7.5. jdu na druhé očkování, takže se jen modlím, abych nemusel ještě i já chodit s testama, protože tady je možný fakt úplně všechno.
        Dneska jsme v práci řešili, jestli je větší ostuda Babiš nebo Zeman :d

        • avatar
          NixenCFC, 27.4.2021 14:47

          Já už jsem mohl být taky očkovaný , ale jebu na ně kde mám důkaz že by se pro mě neco měnilo nebo že by mi nepíchli sračku? :d

          • avatar
            Vajbi, 27.4.2021 14:52

            Když se očkovalo proti tetanu, chřipce, klíštatům a žloutence, ptal se někdo čím ho očkuješ? Ne, neptal. Nikdy se to neřešilo.
            Teď je z toho ale čistě business, nic víc. A jistotu žádnou nemám, ale spolehám na to, že nych se nemusel aspoň otravovat s nějakýma testama.

            • avatar
              NixenCFC, 27.4.2021 15:04

              Jenže ty vakcíny nebyli vymyšlené za půl rok snad. Přesně ted to vidím jako byznys, ale co když oni jsou schopní říct že i tak potřebuješ test. Protože oni tímhle si jen mastí dál kapsy protizákoně.

      • avatar
        NixenCFC, 27.4.2021 14:46

        Přesně tak a věta „Kadeřníci si musí vést takový seznam, který mohou hygieně doložit pro vytrasování. Musí tedy mít informace, aby mohlo být zahájeno epidemiologické šetření. :lol: Banda šašků oni neví vůbec která bije a ještě chtějí někoho nutit :lol:

    • avatar
      Monster@Ich Luv Šeri, 27.4.2021 15:07

      to už je nový level demence. :d

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 14:44

    Evropská fotbalová unie UEFA zahájila vyšetřování útočníka Zlatana Ibrahimovice kvůli jeho údajnému finančnímu podílu v sázkové společnosti. Pokud by se podezření potvrdilo, hrozil by švédskému kanonýrovi AC Milán zákaz působení ve fotbale až na tři roky a pokuta 100.000 švýcarských franků.

  • avatar
    bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 14:52

    https://pbs.twimg.com/…0MNjXoAMJsed?…

    Mourek už se chce zase kamarádit :d

    • avatar
      Yorke, 27.4.2021 15:23

      jere

      • avatar
        bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 15:24

        To je tím, že tu dal odkaz z instagramu a ty já moc neotvírám :(

        ban a provaz

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 15:08

      Těším se na jeho návrat. Snad nebude Tuchel pica a dá mu šanci . Potom Azpi lehce rip

      • avatar
        agent47, 27.4.2021 15:11

        Cez Suleho si ani len nekopne. Pojde na loan do Champu

        • avatar
          Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 15:12

          Zapomněl jsi na Varaneho

          • avatar
            agent47, 27.4.2021 15:12

            Varaneho konkurencia bude Rudiger.

            • avatar
              Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 15:14

              Já jen když jsi u toho psaní nepodložených spekulacich

              • avatar
                NixenCFC, 27.4.2021 15:16

                Jako je to nepodložené, ale Varane nechce s Realém prodloužit a chce novou výzvu. Z toho mi vychází , že třeba chce zkusit novou výzvu a novou ligu. Hlavně třeba tu PL.

  • avatar
    Dacan, 27.4.2021 15:06

    Gabon national team risks expulsion from AFCON 2021 for fielding ineligible player.
    DR Congo reported Gabon to CAF and has proved beyond reasonable doubt that Gabon midfielder Guelor Kanga,30 is Congolese born named Kiaku-Kiaku Kianga born in 1985 (35yr old) in Kinshasa, Congo.

    Hrál v ČR tenhle týpek ne?

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 15:06

    Výtěr nosu nahradí výdech
    Francouzští vědci pracují na koronavirovém testu, při němž nemusíte snášet nepříjemné vyšetření s tyčinkou v nose. Tahle doba už víc bizarní být nemůže :lol:

        • avatar
          agent47, 27.4.2021 16:06

          Takych veci uz bolo, napada ma este ked bol taky hype okolo psov, ktory podla cuchu vedeli zistit ci ma clovek covid. :d

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 15:09

    Ligová fotbalová asociace vyjednala s ministerstvem zdravotnictví povolení pro návrat diváků na stadiony. Kluby budou moci podle zdroje Seznam Zpráv z vedení Slavie obsadit 10 % kapacity svých stadionů.

    Informaci redakci potvrdila mluvčí resortu zdravotnictví Jana Schillerová a přiblížila, jaká pravidla budou muset kluby a fanoušci dodržovat. „Výjimku dostala jen fotbalová liga v rámci pilotního projektu. Diváci budou muset mít negativní PCR testy i respirátory.“ V tuto chvíli není jasné, zda se výjimka vztahuje pouze na nejvyšší tuzemskou fotbalovou soutěž.

  • avatar
    Jere#UgandaWariors, 27.4.2021 15:56

    Na Euru 26 nominovaných?
    Nominace na letní mistrovství Evropy by měly mít místo tradiční 23 jmen rovnou 26 fotbalistů. UEFA tak chce reagovat na pandemii koronaviru a možné výpadky kvůli pozitivním testům. Schválit ale ještě tuto změnu musí výkonný výbor UEFA. (dailymail.co.uk)

      • avatar
        Felix #Kantéisadmirable, 27.4.2021 16:13
        (y)
      • avatar
        agent47, 27.4.2021 16:15

        Lebo ked budu spolu do 20:00 zgrupnuty niekde, tak covid sa prenesie len po 20:00. :d

          • avatar
            agent47, 27.4.2021 16:20

            Keby som bol premier tak vybavim u Mikasa, nech podpise 5,5 milionov individualnych vinimiek na vychadzky aspon do 22:00.

        • avatar
          bynds, 27.4.2021 16:44

          Taký naivní nie sme, avšak so stretávaním sa po tomto čase je spojená sankcia, ktorá ma odradiť ľudí od stretávania. To či sa s niekym stretne je na posúdení jednotlivca, či je ochotný znášať následky z takého konania.

              • avatar
                agent47, 27.4.2021 16:55

                Ale ty vychadzas z toho, ze ked sa chces ist prejst vonku tak po tej hodine bude zvysena koncetracia ludi ale to nieje pravda. Vacsia koncetracia ludi je v skorsich casoch pri takychto vyletoch. Toto opatrenie, je cielene ako pisal devaster proti takymto individualitam co maju potrebu si robit alkoholove radovanky niekde v parku. Ale tam ta hodina hore a dole nehra ziadnu rolu.

                  • avatar
                    agent47, 27.4.2021 17:05

                    „Minimalne mojim potencionalnym stretom to zabranilo.“

                    „takže vraviš že zmena tohto parametra ma nulovy dopad na počet stretov osoby či už s cudzimi alebo znamymi hej?“

                  • avatar
                    Brutalmetalsvk #SMRTUNITEDANIKDYINAK, 27.4.2021 18:43

                    Ono hlavne ta hodina je podľa mňa aj kvôli obchodom aby mohli byť niektoré dlhšie otvorené

          • avatar
            bluescfc #PrcejKlasy, 27.4.2021 16:51

            Proč ne? :d

          • avatar
            Carfo, 27.4.2021 16:53

            počas vlady smeru nas agent nezasviecoval par krat denne tymito mudrymi postrehmi. Zrazu sa mu zmenil svet uplne k horšiemu. suspect

  • Šťastný_modrý_hroch, 27.4.2021 16:47

    https://pbs.twimg.com/…XkAIIhmG.jpg

    Po zápase

  • avatar
    BLues., 27.4.2021 17:08

    According to The Telegraph, Chelsea are closing in on a deal to sign 17-year old striker Jayden Wareham from non-league side Woking.

    Konkurence pro Wernera. Chápu.

  • avatar
    FlyingWhale, 27.4.2021 17:21

    Hazard může hrát? snad si nás povodí…

    • worhel, 27.4.2021 17:26

      Tak maximálně nás povede po zápase do nejbližšího fastfoodu.

    • avatar
      Monster@Ich Luv Šeri, 27.4.2021 17:30

      dá gol, políbí znak Realu a po zápase bude říkat jak si splnil senil.

  • avatar
    NixenCFC, 27.4.2021 17:50

    Jsme rádi, že se konečně otevírá, ale je to neuvěřitelný chaos. Nevíme řadu věcí, jak to bude například se školáky nebo předškoláky, kteří se vůbec netestují podle přikázaných pravidel. Starost nám dělá také povinná evidence zákazníků. Nejsme policisté, abychom lidi lustrovali a brali jejich osobní údaje. Nevíme, co vše máme zapisovat a zda na to vůbec máme s ohledem na GDPR právo. Snad se to do pondělí ještě dovysvětlí,“ říká Václav Pražák, Předseda Asociace kadeřníků České republiky. Toto mluví za vše (y)

    • avatar
      agent47, 27.4.2021 18:18

      Zapisovat si mozu s tvojim suhlasom ale nesmu to poskytnu tretim stranam, co je v tomto pripade aj stat. Takze to musi byt inac pravne osetrene.

      • lampard, 27.4.2021 18:28

        kamo uz nic nepis… tvoje komenty vysie sa mi celkom pacili tak si to u mna nepokaz :d

        • avatar
          agent47, 27.4.2021 18:33

          No si to nepochopil. To je logika toho opatrenia s tou pridame/odobereme
          hodinu. Zmysel to nema ziadny ale je to len odmena pre nas ako poddany lud. :)

  • avatar
    Ravn_1349 #JeSuisHavertz, 27.4.2021 18:03

    KTBFFH!!! Dnes výhra. :)

      • avatar
        Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 18:19

        Jo prvně mě to zarazilo a až pak jsem viděl ty koments..

  • avatar
    Vajbi, 27.4.2021 18:45

    Dnes 7 let od Slippy G

    • avatar
      supi, 27.4.2021 19:06

      a Demba BA mastí na bránu

  • Bubelán, 27.4.2021 19:09

    přeji všem fanouškům Chelsea pěkný večer,nemáte prosím někdo funkční link nebo odkaz na večerní zápas?jinak samozřejmě věřím že ten Real dneska porazíme!děkuji

  • avatar
    cipheruin, 27.4.2021 19:29

    Kurva jsem nervózní jak Hazard před otevíračkou Mekáče. Doufám, že nebudu nasranej po zápase, ať už to skončí jakkoliv. Teď jsem si uvědomil, že určitě zase hrajeme na tom pojebaným plácku co? To zas bude jak na tréningu tvl.

    • lampard, 27.4.2021 19:33

      hmm mekáč, dnes sme boli na lahodny McChicken a k tomu jeden Cheeseburger :p

    • avatar
      Nepoviem, 27.4.2021 19:36

      Real bude v poho. Horsie je, ze cez vikend dostaneme do diri od Fulhamu

  • avatar
    BLues., 27.4.2021 19:35

    Christian Pulisic and Timo Werner start for #Chelsea.

    [via iG: cfcnewspage]

    Turbo Timo minimálně hattrick.

    • avatar
      BLues., 27.4.2021 19:36

      A storm is expected tonight during the game between Real Madrid and #Chelsea.

      [@elchiringuitotv via @MadridXtra]

      Bohové už se bouří. Vyhrajeme.

      • lampard, 27.4.2021 19:37

        google uvadza ze po 20:00 sa ma pocasie ukludnit a ubudnu aj zrazky aj vietor

      • avatar
        Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:38

        Odinson něco kuje

    • avatar
      Nepoviem, 27.4.2021 19:37

      Nahlasene.

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:38

      Takže Vpředu Mount – Pulda a Werner hrot

  • avatar
    BLues., 27.4.2021 19:38

    Confirmed Real Madrid team: Courtois; Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema #UCL

    • lampard, 27.4.2021 19:39

      jose styl autobus?

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:39

      5 obránců? To hravaji normálně tak? No Nacho, Marcelo a Militao to by mohlo byt průchozí. Militaa ani neznám tyjo

      • avatar
        devaster ⚽, 27.4.2021 19:40

        Nehravaju, ale asi pred 1 alebo 2 zapasmi som tu pisal že Zidane začal skušať 352 na Tomáša. :d Ale toto vyzera byt ultra beton.

        • avatar
          džorla dědeček hříbeček, 27.4.2021 19:42

          Bojí se nás.

    • avatar
      Nepoviem, 27.4.2021 19:39

      0:0

      • avatar
        agent47, 27.4.2021 19:40
        • 1 : –1
        • avatar
          agent47, 27.4.2021 19:40

          -1 : –1

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:39

      1:2

  • avatar
    BLues., 27.4.2021 19:39

    #Chelsea XI to face Real Madrid: Mendy, Christensen, Silva, Rudiger, Chilwell, Kante, Jorginho, Azpilicueta, Pulisic, Werner, Mount

    #RMACHE | #CFC | @ChelseaFC

    • avatar
      BLues., 27.4.2021 19:40

      0:0

        • avatar
          Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:41

          Ten bude penit pekne :d

          • avatar
            Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:42

            U mě co bude penit, doufám jen ze pivka co se mi chladi na večer.

      • avatar
        agent47, 27.4.2021 19:41

        rozsekali sme westham..preto

    • avatar
      Hood, 27.4.2021 19:41

      kde je James? proti rýchlemu viniciusovi tam dá azpi. ach

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:41

      Kante-Jorginho bude porod. Jak není Kova.. takže menim typ na 0:1 kdyztak :d

    • lampard, 27.4.2021 19:41

      james sedi 2 zapasy po sebe, zaujimave… asi tucel zbadal ze smerom dopredu je nulovy

    • avatar
      devaster ⚽, 27.4.2021 19:42

      Aha tak Tuchel sa nedal Zidanom zahanbit a postavil to v rovnakom štyle :d To bude dnes podívaná.

        • avatar
          devaster ⚽, 27.4.2021 19:44

          Tak Azpiho začal nepochopitelne stavat na wingbeka až od posledneho zapasu.

            • avatar
              devaster ⚽, 27.4.2021 19:46

              a Odoi niekde do 4-tej ligy

  • lampard, 27.4.2021 19:44

    novy clnok

  • avatar
    Jere#UgandaWariors, 27.4.2021 19:44

    Fotbalista Leicesteru Wesley Fofana poděkoval vedení Premier League i soupeři za to, že mu umožnily v pondělním utkání proti Crystal Palace přerušit půst během ramadánu a občerstvit se. Utkání bylo po západu slunce krátce zastaveno, aby mohli Fofana a obránce Crystal Palace Cheikhou Kouyaté vypít po celodenním půstu energetický gel.

  • avatar
    Nepoviem, 27.4.2021 19:44

    Treba podat na remizu. Toto bude taky dvojzapas, ako s ManU v lige.

  • avatar
    jedemebomby, 27.4.2021 19:45

    Tak tohle nechápu. I slepý musel minulý zápas vidět, jak Azpi nestíhal Frederickse a to je hráč, který skoro nehraje. Vinicius si tam s ním dneska bude dělat co chce a to ani nemluvím o Hazardovi. Rád bych se mýlil…

  • avatar
    bynds, 27.4.2021 19:47

    Verím tomu, že dnes rozhodne to, že Real v tomto rozostavení nemá odohrané toľko čo my. Come on blues!

  • avatar
    Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:47

    Snad o poločase Azpiko dolu. Ten má už tak na Getafe

    • avatar
      Jimmy#WelcomeToBackLukaku, 27.4.2021 19:47

      Trocha nervozniho hejtu před zápasem :d nebrat vážně pls

    • avatar
      agent47, 27.4.2021 19:48

      prve striedanie 87 minuta

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.