Komentáře ke článku

Preview: Chelsea vs. Crystal Palace

Je tu 12. kolo Premier League a pomalu se nám již začíná rýsovat tabulka do předvánočního období. Chelsea zažila fantastický říjen, což ji vyhouplo až na sdílené třetí místo v tabulce. Přestože domácí utkání z nějakých důvodů nejsou úplně silnou stránkou Blues v této sezóně, dnešní utkání je opět jedno z těch, které prostě musejí vyhrát, pokud se dále chtějí držet na místech zaručující účast v Champions League pro příští sezónu.

50 komentářů

  • avatar
    Prey, 9.11.2019 10:46

    Pojďme si pro další výhru!!

  • avatar
    WILLIAN, 9.11.2019 11:10

    Som zvedavy ako to bude vyzerat bez Jorginha.

  • avatar
    Pjotr8, 9.11.2019 11:34

    2:1 v_klidu.

  • avatar
    Prey, 9.11.2019 11:36

    https://www.facebook.com/…54530217801/
    Nando (y)

  • avatar
    Vajbi, 9.11.2019 11:45

    Článek dobrý, jen je tam menší nešvar. Chybí ti tam, že největší zbraní Eagles bude Mike Piča Dean.

    • avatar
      Pjotr8, 9.11.2019 11:59

      Dnes bude pískat rovinu, cítím to v kostech.

    • avatar
      Prey, 9.11.2019 12:12

      To je fakt to se omlouvam pro priste napravim (y)

  • avatar
    BlueFanCFC, 9.11.2019 12:01

    Doma nám to zatiaľ nejde tak ako vonku, CP práve naopak, od lepších zbera body práve von. Ak nenastúpi ani Mount tak to bez Jorginha môže byť s kreativitou­ ťažké.

    Určite očakávam Jamesa, na druhej strane žiaľ bude Azpik, lebo bez kapitána ani jeho zástupcu by frank hrať nechcel. Centre z ľavá teda budú dosť obmedzené a keď aj, tak na pripravených obrancov. Dnes nám ale zrejme nebude ostávať nič iné než hra z krídel, takže by som šiel do Christian a Calluma, žiaľ zrejme bude Willian (snívalo sa mi že dal hattrick :d ).

    Možno by dnes nebol odveci mäkký christiansen miesto zoumu, rozohrávka zozadu bez Jorgiho môže robiť problém, tak by som to riskol. Zoumovi sa ale musím po prvých týždňoch ospravedlniť, lebo v poslednej dobe ukazuje, že miesto u nás určite má .

  • avatar
    Desspi, 9.11.2019 12:01

    Statistické zajímavosti mě celkem pobavili… :d příště by to chtělo trošku něco zajímavějšího

    • avatar
      Prey, 9.11.2019 12:22

      Vzal jsem to z Livesport nemel jsem cas hledat neco specialniho :d

      • avatar
        Desspi, 9.11.2019 12:23

        V pohodě :d

      • lampard, 9.11.2019 12:33

        nemal si cas, aha to mi nesedi

        • avatar
          Prey, 9.11.2019 12:40

          Co ti nesedi? Ze vyhledat lepsi informace by zabralo mnohem vic casu? Tak to netusim v jake realite fungujes :d

        • avatar
          BLues., 9.11.2019 12:40

          Ty seš strašná píča, to je neskutečný

  • lampard, 9.11.2019 12:04

    dneska su iste tri veci… neudrzime ciste konto, za druhe ze CP bude mat penaltu a za tretie ze VAR nam neuzna gol

  • lampard, 9.11.2019 12:09

    toto kolo su take zapasy ze kludne mozme mat naskok na 5 miesto peknych 9 bodov, len treba vyhrat!!

  • beznyku, 9.11.2019 12:30

    Frank Lampard: „Mateo letos ukazuje velkou kvalitu a myslím, že přirozeným vývojem jsou góly, a na tom pracujeme. Pokud dá gól, budete moci vidět velký úsměv nejen na mé tváři, ale na tváři celého týmu, protože víme, že on tu kvalitu má a tohle bude jeho dalším krokem. Myslím, že je to pro hráče ze zahraničních lig běžné, že po příchodu do Premier League chvíli trvá, než se usadí. A v případě Kovačiće si myslím, že jsme loni mohli vidět opravdu dobré náznaky a pozitiva. Myslím, že teď už se tady cítí jako doma. Ne že bych věděl, jak se cítil loni, ale soudím na základě toho, jak prosvítá jeho osobnost. Je to sympatický člověk a velmi dobrý hráč. Nyní už patří Chelsea a je mi jasné, že to člověka může učinit šťastným.“

  • avatar
    BLues., 9.11.2019 12:31

    Arrizabalaga, James, Zouma, Tomori, Emerson, Kante, Kovacic, Willian ©, Mount, Pulisic, Abraham

    • avatar
      Hood, 9.11.2019 12:32

      Dúfam, že James zahrá dobre.

    • avatar
      Prey, 9.11.2019 12:32

      Tak to jsem necekal ze budem hrat dnes bez kapitana

    • avatar
      WILLIAN, 9.11.2019 12:32

      Konecne je cecko na spravnom mieste.

      • beznyku, 9.11.2019 12:32
        :lol:
      • avatar
        Jimi#SuperFrankEra, 9.11.2019 12:41

        Mnohem důležitější je, ze sedí Alonso

  • lampard, 9.11.2019 12:31

    Prey nehnevaj sa namna ale tento clanok je tu maximalne zbytocny… inokedy hovoris ze nato nemate ako admini cas ale teraz tu spravis clanok v case 10:39 a pritom v case cca 12:40 tu bude clanok zo zostavou, tak asi na koniec mas dost casu ked robis zbytocne clanky

    • avatar
      BLues., 9.11.2019 12:32
      :lol:
    • avatar
      Hood, 9.11.2019 12:32

      Cez víkend je toho času asi viac.

    • beznyku, 9.11.2019 12:33

      kasli na to kaamo,

      • lampard, 9.11.2019 12:36

        nehnevaj sa ale ja mam pravdu… a ty co si minule pisal ze nemas cas tak asi klames… pritom v clanku tiskovka je 26 komentov, uz osm to pisal davno ze preview a tiskovka sa kludne moze robit spolu do jedneho clanku

          • lampard, 9.11.2019 12:38

            drz hubu, ja ti nenadavam

            • avatar
              BLues., 9.11.2019 12:38

              Ale já tobě ano.

        • avatar
          Prey, 9.11.2019 12:39

          Proc bych mel klamat prosimte? To ze mam malo casu nijak nevylucuje tenhle clanek :d

          • lampard, 9.11.2019 12:40

            nekomentuj a rob clanok zo zostavou, ved casu mas habadej :d

            • avatar
              BLues., 9.11.2019 12:41

              A co ty mu budeš radit, co má dělat? Taky tu nemusí dávat vůbec nic ty píčomrde.

              • lampard, 9.11.2019 12:44

                mozes sa hanbit… nerobis clanok a este ani nebudes (asi) pozerat chelsea

  • avatar
    Vajbi, 9.11.2019 12:32

    Wau, bez Azpiho.

  • avatar
    Monster@Ich Luv Šeri, 9.11.2019 12:34

    On toho Mounta jednou zabije. :d Do ledna bude zrakvenej jako minulý rok v Derby

    • lampard, 9.11.2019 12:35

      je mlady, musi vydrzat a keby bol zraneny alebo nevladze tak by ho frank posetril

    • lampard, 9.11.2019 12:37

      konecne trener ktory robi zostavu podla formy

  • lampard, 9.11.2019 12:41

    kks clovek sa zobudi a hned rano take ataky…

    • avatar
      čelz, 9.11.2019 12:48

      Alonso hraje? :d

      • FB Admin, 9.11.2019 12:49

        Askew, Simeu ©, McClelland, Colwill, Lawrence, Bate, Livramento, Simons, Broja, Lewis, Haigh.

        A na lavičce taky nic :/ :d

        • avatar
          džorla, 9.11.2019 13:05

          Kde to sleduješ, jestli se můžu zeptat?

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.