Falcao touží po přestupu do Chelsea

Bývalý útočník Manchester United, kde mu po letošní sezoně skončilo hostování, je ochotný jít s platem výrazně dolů s cílem připojit se k týmu Josého Mourinha.

Radamel Falcao tolik touží zajistit si překvapivý letní přestup do Chelsea, že je ochoten akceptovat i velké snížení platu.

Manchester United se rozhodl nevyužít možnosti podepsat Falcaa natrvalo, ale Kolumbijec chce zůstat v Premier League a ideálně se přesunout do Londýna.

Arsenal o něj projevil zájem loni v srpnu, ale je nepravděpodobné, že by se o jihoamerického útočníka pokoušel nyní – což z Chelsea dělá jeho jedinou naději.

Chelsea se na trhu poohlíží po náhradě za Didiera Drogbu, a José Mourinho a Falcao sdílí stejného agenta, Jorge Mendese.

Mendes pomáhá Mourinhovi ve snaze manažera Chelsea podepsat Antoina Griezmanna z Atletica Madrid, a přestup na Stamford Bridge se bude snažit dojednat i pro Falcaa.

Plat monackého útočníka 265 tisíc liber týdně, což United platili v této sezoně, by mohl být zádrhelem přesunu do Chelsea, jejíž nejlépe placený Eden Hazard pobírán okolo 200 tisíc liber týdně. Falcao je ale připraven snížit své nároky a akceptovat nižší plat než má Hazard ve snaze uskutečnit přestup do západního Londýna.

Zdali to stačí na přesvědčení Mourinha se teprve uvidí, poněvadž 29letý Falcao vstřelil za United pouze čtyři góly a jen marně se snažil překonat zranění kolene, které ho vyřadilo z mistrovství světa minulé léto.

Mourinho je velkým fanouškem Maura Icardiho z Interu Milán, jemuž byl italským klubem nabídnut nový kontrakt a zajímá se o něj i Real Madrid.

Chelsea už v kádru jednoho Kolumbijce má, Juana Cuadrada, ten má ale za sebou těžký začátek života na Stamford Bridge, což může být ještě prohloubeno zraněním, které si přivodil při vítězství v závěrečném zápase sezony proti Sunderlandu.

Cuadrado musel odstoupit kvůli zranění kolene, což vyvolalo obavy z toho, že by křídelník mohl zmeškat turnaj Copa America příští měsíc. 26letý hráč čeká na nové zprávy od specialistů.

Měla by Chelsea přivést Radamela Falcaa?

Pro možnost hlasovat musíte být přihlášen.
Váš hlas byl úspěšně přijat, děkujeme.
Hlasování bylo ukončeno.

Rozhodně ano / 19 hlasů

9%

Spíše ano / 18 hlasů

8%

Spíše ne / 61 hlasů

28%

Rozhodně ne / 120 hlasů

55%
Hlasovalo 218 uživatelů

477 komentářů

Zapojit se do diskuze

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Po kliknutí vám bude načtena neinteraktivní verze komentářů

V této verzi nedochází k automatickému zobrazování nových komentářů či informací o hodnocení ostatních uživatelů.

Doporučujeme povolit Javascript a používat interaktivní výpis.

Pokud se načtení nezdaří, tak stránku obnovte nebo pokračujte na neinteraktivní verzi.

Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat nové komentáře.

Přihlašte se, anebo využijte jednu z nabízených metod pro založení uživatelského účtu.

Celkem 477 komentářů