Drogba přiznal hru rukou

Útočník Chelsea a hvězda utkání s Manchesterem City přiznal, že při druhé brance si míč zpracoval rukou.

José Mourinho opět odmítal veškeré rozhovory, přestože Chelsea na domácí půdě zaslouženě vyhrála. A tak se slova ujal Didier Drogba, který The Blues přivedl k dalším třem bodům. Svůj první gól vsítil zhruba po první půl hodině. Poté přidal i druhý, když ze závaru před brankou dorazil míč do sítě. Opakované záběry však prozradily, že si reprezentant Pobřeží Slonoviny pomohl rukou.

To dokonce rozzuřilo i Sylvaina Distina a všichni víme, jak to dopadlo. Dostal dvě žluté karty a šel se sprchovat. Sám Didier svou ruku přiznal: „Ano, byla tam ruka, ale to patří ke hře. Nevím jak to vysvětlit. Balon šel na mě a já nemohl dělat nic jiného, než tohle. Dobrá, tak ten gól zrušte,“ pronesl přesvědčeně Drogba.

Drogba si také myslí, že vítězství Chelsea vytvoří ještě větší tlak na Manchester United, který neustále bojuje o titul anglické ligy. Ten hraje až zítra s Birminghamam, kde pravidelně nastupuje i Jiří Jarošík, kmenový hráč The Blues.

„Radujeme se z vítězství a navíc ManU hraje až zítra a vytvořili jsme na ně ještě vetší tlak. Dvě vítězství na domácím hřišti potěší,“ zakončil Drogba.

Komentáře

reklama
K tomuto článku není možné vkládat komentáře.